Candidatură surpriză! Actorul Claudiu Bleonț vrea să devină primar! „Am simțit că e cazul să ies de pe scenă”

La 61 de ani, actorul Claudiu Bleonț a luat o decizie radicală. S-a retras la țară şi vrea să fie primar de munte, într-un sat din Apuseni. Un loc pe care îl vizitează de aproape o viaţă.

Claudiu Bleonț s-a mutat deja din timpul pandemiei de coronavirus în localitatea clujeană Beliș.

ACTORUL CLAUDIU BLEONȚ VREA SĂ DEVINĂ PRIMAR ÎN BELIȘ

I-a plăcut atât de mult încât nu numai că nu mai vrea să se întoarcă la viaţa de la oraş, ci chiar vrea să se implice şi în viaţa comunităţii de acolo, o comunitate ce ar umple nu mai mult de două săli de teatru. Se pare că actoria îl ajută, căci l-a învăţat să fie atent cu oamenii şi să lucreze cu şi pentru ei.

citește și: Asia Express, sezonul 3. Anca Sigartău, transformată total! A vrut să îl pocnească pe Claudiu Bleonț, în direct! Ce replică a făcut-o să se rușineze – VIDEO

„Sunt cetăţean al acestei comune într-un loc minunat în care am să îmi petrec restul vieţii şi m-am hotărât să vin cu experienţa mea de artist, de actor, de om care a lucrat cu oameni, să mă implic în această comunitate şi am să candidez. Eu anul asta fac 61 de ani, am parcurs un teritoriu foarte bogat in lumea teatrului si undeva intuiam ca trebuie sa continui altfel.

Candidatură surpriză! Actorul Claudiu Bleonț vrea să devină primar! „Am simțit că e cazul să ies de pe scenă”

Actorul Claudiu Bleonț și-a uimit fanii cu o decizie neașteptată

Actorul Claudiu Bleonț și-a uimit fanii cu o decizie neașteptată

În momentul în care a inceput pandemia am simtit ca e cazul sa fac o introspectie adanca, sa vad cine sunt in ziua de azi, ce am parcurs, daca sunt teritorii noi pe care le pot desfasura, deschide, parcurge si propunerea mea s-a nascut.

citește și: ”Viva la vertical”, cel mai exotic show TV! Nadia Buduruși, în juriu, alături de Claudiu Bleonț:”Dansul la bară te redefinește”

În acelaşi timp, aici e o comunitate de 1.100 de oameni, de suflete, de fraţi şi surori, cam două săli pline la Teatrul National din Craiova si Teatrul National din Bucureşti şi am simţit ca e cazul sa ies de pe scena si sa urc pe o scena asa de mare in care am public, am şi parteneri si vom desfasura activitatea pe scena lumii cu cerul deasupra”, a dezvăluit Claudiu Bleonț pentru cei de la Observator.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri