Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Actorul de telenovele care a descoperit elixirul tinereții. Cum arată William Levy la 40 de ani

William Levy se numără printre cei mai râvniți bărbați din lume. Actorul de telenovele este un sex-simbol internațional, care pare că a descoperit elixirul tinereții. Fanii, dar mai ales fanele suspină când văd cum arată William Levy la 40 de ani.

Cum arată William Levy la 40 de ani

hepta.ro

William Levy a făcut întotdeauna furori cu aparițiile sale pe marile ecrane. Actorul este recunoscut drept un bărbat extrem de atrăgător și senzual.

Femeile visează la el și la pachetele sale de mușchi încă de când l-au văzut în telenovela ''Triunfo del amor'', unde a filmat alături de frumoasa Maite Perroni.

Cum arată William Levy la 40 de ani

Deși timpul a trecut, iar William Levy a ajuns la vârsta de 40 de ani, acesta și-a păstrat intactă frumsețea care i-a adus succesul în industria filmului. Celebrul actor arată demențial și pare că a descoperit elixirul tinereții.

William Levy este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. Actorul nu ezită să se arate în toată splendoarea și să își lase pătrățelele bine definite la vedere.

Vezi mai multe imagini cu William Levy la 40 de ani în GALERIA FOTO

William Levy este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în cele mai de succes telenovele. Faimosul actor a apărut în mai multe telenovele, cum ar fi: ''Sortilegio'', ''Cuidado con el ángel'' și ''Triunfo del amor''.

Însă William Levy a intrat și în vizorul regizorilor americani. Acesta a trecut la un alt nivel și a fost selectat pentru distribuția câtorva producții de la Hollywood. William Levy a apărut în ''Resident Evil'' și Addicted.

În ''Addicted'', chipeșul actor a făcut furori intrând în pielea personajului Quentin, un bărbat care devine obsedat de o femeie căsătorită, interpretată de către Sharon Leal.

Fanele au avut ocazia de a-l vedea pe William Levy în câteva cadre incendiare, în care a renunțat la haine.

William Levy a avut și o colaborare cu celebra cântăreață, Jennifer Lopez. J. Lo a ținut ca actorul să fie iubitul ei în videoclipul melodiei ''I'm Into You'', în 2011.

Când au văzut atingerile pasionale, fanii s-au gândit că între ei poate fi vorba despre mai mult decât o relație profesională, însă cei doi nu au format niciodată un cuplu.

Citește și: Nu putea să poarte decât colanți făcuți la comandă. Cum arată perechea pe care Jennifer Lopez a îmbrăcat-o într-o zi normală

Cine este femeia care i-a furat inima

Cele mai frumoase femei suspină după chipeșul actor cubanez, însă inima sa este dată. William Levy se iubește de mai bine de 2 decenii cu frumoasa Elizabeth Gutiérrez.

Actrița în vârstă de 41 de ani l-a făcut pe William Levy cel mai fericit bărbat. Bruneta i-a dăruit doi copii superbi, pe Christopher Alexander Levy, în vârstă de 14 ani și pe Kailey Alexandra Levy, în vârstă de 10 ani.

Recomandari