Adelina Pestrițu, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. S-a pozat în costum de baie, dar un alt detaliu le-a atras atenția tuturor

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai admirate vedete de la noi din țară și un influencer și a și primit premiu pentru felul în care își ține fanii la curent.

Adelina Pestrițu și soțul ei au plecat în Maldive

Antena 1

Recent, după ce a petrecut sărbătorile la noi în țară, la munte, alături de familia Tamaș, acum Adelina Pestrițu și soțul ei au plecat în Maldive, o destinație pe care mulți au ales-o pentru primele zile ale noului an.

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie în Maldive

Aceasta s-a pozat în costum de baie, iar dacă înainte fanii apreciau mereu forma fizică pe care o are vedeta, de această dată un alt lucru le-a atras atenția. Sunt mulți cei care au spus că vedeta a slăbit foarte mult: "Mai mănâncă și tu", "Arăți bine, dar ai slăbit mult."

Vedeta a optat pentru un costum de baie din 2 piese, în animal print și a apărut complet naturală, așa cum o face ori de câte ori merge în vacanțe.

Citește și: Vedete din România care au avut sarcini cu probleme. Ce divă a rămas cu mari probleme de sănatate după ce a născutAdelina Pestrițu se numește și Ioana

Puțini știu că numele complet al Adelinei Pestrițu este Adelina Ioana Pestrițu, aceasta numărându-se printre sărbătoritele zilei de 7 ianuarie.

Adelina Pestrițu a intrat în atenția publicului din România prin prisma relației sale cu Liviu Vârciu, de care a divorțat ulterior. Focoasa brunetă a primit mai multe oferte în modă și în televiziune. A pozat în revista Playboy și a devenit prezentatoare TV și apoi influencer. În 2019 Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România.

Citește și: Suma colosală cheltuită de Adelina Pestrițu pentru noua casă. Imagini din locuința vedeteiAdelina Pestrițu s-a alăturat campaniei „Ajut eu!” de la Antena 1

Şi Adelina Pestriţu a spus din nou <Ajut eu!> şi în acest an: “De-a lungul vieţii am trăit multe emoţii şi bucurii, însă cea pe care mi-o oferă implicarea într-o campanie umanitară este de-a dreptul nemărginită. Zâmbetul oamenilor cărora le oferi ajutorul tău este hrană pentru suflet! Sunt fericită că pot lua parte şi în acest an la această campanie frumoasă!”.

Ultimele știri