Adevărul despre trupul Loredanei la vârsta de 50 de ani. Poza care lasă la vedere toate detaliile

Loredana a începutul anul 2021 cu o exotică vacanță în Tulum, Mexic, după terminarea ultimului sezon X Factor.

Adevărul despre trupul Loredanei la vârsta de 50 de ani. Poza care lasă la vedere toate detaliile

Instagram/Loredana Groza

Jurata X Factor se relaxează la plajă în Tulum și a postat câteva fotografii extrem de sexy, în costume de baie răvășitoare, pe contul ei de Instagram. În urma acestor fotografii, urmăritorii ei au putut observa cum arată corpul vedetei, cu adevărat, fără filtre sau modificări.

Fotografiile în costumele de baie au lăsat să se vadă un trup impecabil, bine lucrat la sală și tonifiat.

Pare că timpul a stat în loc pentru Loredana, care la o vârstă destul de înaintată are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, cânăreața arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul sau hainele îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o cariera de succes în spate, Loredana a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu proiectele în care s-a implicat.

Pe contul său oficial de Instagram, Loredana are o comunitate de fani extrem de mare și de frumoasă. Peste 531 000 de prieteni virtuali îi urmăresc postările și îi apreciază fotografiile.

Cum și-a luat "la revedere" Loredana de la anul 2020

Anul 2020 a fost un an cum nu a mai fost altul în istoria recentă! Cu bune și cu mai puțin bune s-a încheiat, iar Loredana a decis să își ia "la revedere" printr-o postare pe Instagram.

Vedeta a publicat o imagine în stilul deja consacrat. Acoperită cu un șal din blană de culoare albă, cu o coafură impecabilă și un set de bijuterii pe care nu îl poți ignora, cântăreața și-a cucerit din nou fanii: "I hate saying goodbye. Thank You 2020 🙏🏻" / "Urăsc să-mi iau rămas bun. Mulțumesc 2020", a fost mesajul care a însoțit postarea Loredanei.

Ultimele știri