Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alina Pușcaș a ajuns la spital, după ce s-a accidentat pe platourile emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș a ajuns la spital după ce s-a accidentat pe platourile de la Te cunosc de undeva. Cum se simte acum și care a fost diagnosticul pus de medici!

Alina Pușcaș

Instagram/Alina Pușcaș

Alina Pușcaș s-a accidentat la mână pe platourile de la "Te cunosc de undeva!", emisiune pe care o prezintă alături de Cosmin Seleși.

Alina Pușcaș a ajuns la spital, după ce s-a accidentat pe platourile emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Prezentatoarea s-a ales cu o luxație la brațul drept, motiv pentru care va fi nevoită să poarte orteză în perioada următoare.

Vedeta nu a relatat cum s-a petrecut incidentul, dar le-a povestit fanilor ce a făcut în prima zi de relaxare a restricțiilor.

Alina Pușcaș a ajuns la spital, după ce s-a accidentat pe platourile emisiunii "Te cunosc de undeva!"

"Pe 15 mai se întâmplau multe pentru noi… dar, cel mai important lucru era semilibertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni!

Am învățat (fie că acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple și mai ales, am redescoperit Natura!? 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantină au fost despre Natură.

Ce a însemnat pentru mine 15 mai? O mână luxată (motiv pentru care apare și orteza în fotografie ?, doare, dar nah…), primul machiaj profesional după atât timp (?), prima schimbare tip transformare (Te cunosc de undeva!, personaj Elsa Grey Matte ?) și prima ședința foto făcută cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ați simțit prima zi de libertate?", a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

Ieri, 15 Mai 2020 se intamplau multe pentru noi...dar cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am invatat (fie ca acesta era scopul sau nu) sa apreciem din nou frumusetea lucrurilor simple si mai ales, am redescoperit natura! 🍀 90% dintre fotografiile pe care le-am facut in perioada de carantina, au fost despre Natura... Bineinteles, fotografii facute cu noul #huaweip40pro, de care sunt foarte mandra (motiv pentru care nu ratez fotografiile in oglinda 😜) Ce a insemnat pentru mine 15 Mai? O mana luxata (motiv pentru care apare si orteza in fotografie 😅, doare dar nah...), primul machiaj profesional dupa atata timp (😎), prima schimbare tip transformare ( "te cunosc de undeva", personaj Elsa Grey Matte 😁) si prima sedinta foto facuta cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ati simtit prima zi de libertate? P. S: STAY GREY, GREY MATTE! 😜 #photography #fashionphotography #grey #greymatte #huaweip40pro #stayconnected #huawei #session #photoshooting #romania #freedom #fun #mychoice #ideas #international

A post shared by Alina Puscas - Stoenescu (@alina_puscas_) on

Recomandari