Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ana Baniciu, apariție incendiară într-o pereche de colanți mulați. Pare că nu ar fi îmbrăcată cu nimic

Ana Baniciu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, care a moștenit talentul, dar și dragostea pentru muzică de la tatăl său, marele maestru Mircea Baniciu. Artista s-a făcut cunoscută nu doar prin muzică, ci și prin fizicul său de invidiat. Iată în ce ipostaze a fost pozată

Ana Baniciu, într-o ținută care joacă fetste imaginației. Pare că nu ar fi îmbrăcată cu nimic

Pandemia nu a ținut-o în loc pe Ana Baniciu, vedeta a ales să facă o escapadă în Emiratele Arabe Unite pentru a se relaxa. De acolo, artista a postat fotografii în ipostaze provocatoare care au atras atenția zecilor de mii de fani care o urmăresc și o apreciază.

Cum arată Ana Baniciu în colanți mulați

Câștigătoarea sezonului 1 Asia Express și-a pus fanii pe jar cu o poză în care apare într-o pereche de colanți mulați, la culoarea pielii, iar reacția fanilor a fost pe măsură: "Wow, ce trup ai!", a scris un fan.

Citește și: Ana Baniciu, poze provocatoare din vacanța exotică. Cum a fost fotografiată vedeta

Ana Baniciu la vârsta de 27 de ani este o împătimită a sportului și acest lucru se poate observa cel mai bine în trupul suplu pe care îl are și pe care nu se sfiește să-l arate, în poze fierbinți.

Ana Baniciu a câștigat primul sezon al emisiunii Asia Express. Superba blondă a făcut echipă cu Raluka, alături de care a trecut prin zeci de misiuni dificile.

Cum arăta Ana Baniciu în copilărie

Recomandari