Imagini hot! Anamaria Ferentz a mărturisit care este secretul siluetei sale. La 45 de ani, artista are un corp de invidiat! | Video

Trăieşte de aproximativ 10 ani visul american, este liberă şi fără obligaţii şi speră ca într-o zi să îşi găsească… «zmeul» potrivit! Anamaria Ferentz (45 ani) arată într-un mare fel și întotdeauna este lăudată pentru silueta ei.

Anamaria Ferentz

Facebook/Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz nu-și arată vârsta pe care o are și atrage toate privirile cu felul în care arată. Artista este atentă la ceea ce mănâncă și de ani buni a renunțat la carne.

La 45 de ani, Anamaria Ferentz este singură de aproape un an, dar nu suferă din această cauză şi nici nu moare de plictiseală.

Imagini hot! Anamaria Ferentz a mărturisit care este secretul siluetei sale. La 45 de ani, artista are un corp de invidiat! | Video

Cum arată viața în izolare pentru Anamaria Ferentz: "Sunt singură în casă"

Vedeta reușește să se mențină în formă, iar de câțiva ani a devenit vegetariană.

"Sunt singura din familie care sunt vegetariană, nici ai mei nu mănâncă foarte multă carne. De mic copil, corpul meu rejecta carnea, nimeni nu înțelegea, ziceau că sunt un copil mofturos la mâncare. În timp alergia mea s-a aflat și s-a amplificat. Tot timpul aveam bube ca urticarie așa, între timp am început să mă și umflu, până am ajuns la spital. De atunci am și renunțat total la carne. De 13 ani sunt vegetariană, nu simt lipsa, nevoia, dorința, nu simt nimic. Nu am avut problema asta să renunț la carne. A fost simplu pentru mine, alții își doresc să fie vegetarieni din alte considerente și le este mai greu. Mie mi-a fost foarte ușor, o dată ce nici nu am simțit nevoia", a declarat Anamaria Ferentz.

Artista a renunțat la carne, iar peștele este singurul pe care îl tolerează și pe care îl mânăncă. Anamaria Ferentz are o alimentație sănătoasă, chiar dacă uneori nu poate rezista în fața prăjiturilor făcute în casă.

Cum se protejează Anamaria Ferentz de virusul periculos şi ce mesaj are pentru români

Anamaria Ferentz a scos o melodie despre izolare

Coronavirusul nu i-a dat bătăi de cap Anamariei Ferentz. Artista care locuiește de aproape 10 ani de zile în America, a lansat zilele trecute o piesă și un videoclip realizate în izolare. OMG, Ce bine e!' este astfel o piesă compusă de ea special pentru această perioadă. Îmbrăcată elegant, într-o rochie cu paiete, artista face curat prin casă, dă cu aspiratorul, își arată picioarele perfecte și bine lucrate într-o cadă plină de baloane.

Imagini hot! Anamaria Ferentz a mărturisit care este secretul siluetei sale. La 45 de ani, artista are un corp de invidiat! | Video

"Pentru mine această izolare a fost benefică. Nu am avut timp chiar deloc să mă plictisesc! Am muncit mult cât am stat acasă, drept dovadă am scos și această piesă cu videoclip haios, atât în limba română cât și în engleză, OMG, Ce bine e!'. Este o piesă despre izolare, eu fiind o persoană singură, cu un cățel. Arată exact partea asta a omului care probabil a luat-o razna stând în casă atâta timp, gătind și făcând curățenie. Am vrut să fie ceva haios într-o perioadă în care lumea s-a săturat de lucruri negative. Totul este realizat la distanță. Piesa este făcută de mine, versurile și muzică îmi aparțin, la producția muzicală am colaborat cu un român care stă în Canada, Mihai Trușcă. În studioul unde am tras vocile am mers singură. Acest clip a fost făcut în izolare și am fost eu și regizoarea, Carina Tăutu și Supai, cățelul meu. Piesa are și versiunea în limba engleză pentru cei care nu sunt vorbitori de limba română", mărturisește Anamaria Ferentz.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri