Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Andreea Bălan divorțează. Vedeta a recunoscut, cu ochii în lacrimi, că încă îl iubește pe George Burcea: "Iubirea nu a dispărut"

Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul divorțului, iar artista a decis să-și deschidă sufletul în fața publicului său pentru a împiedica zvonurile și speculațiile despre despărțire. Andreea a afirmat că încă are sentimente pentru George, însă tot ceea ce își dorește este să se simtă din nou o femeie iubită și apreciată.

Invitată la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars, Andreea Bălan a vorbit despre momentele dificile prin care trece.

Citește și: Andreea Bălan divorțează la fix un an de când era să moară:" Am trăit într-un an cât alții în zece."

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în urmă cu un an

"Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine", susţine Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat și renunță la divorț? "Îl iert doar dacă va fi ca înainte”

Artista a recunoscut: Încă îl iubește pe George Burcea

"Sunt o femeie care are nevoie să fie iubită, îmbrăţişată, să mi se spună că sunt bună, frumoasă, că am un suflet bun, la asta mă refer şi când vin acasă, am nevoie de căldura şi iubira familiei mele. Vreau să fiu om înainte de toate!", a continuat ea.

"Iubirea mea nu a dispărut. Eu încă am sentimente.", a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Recomandari