Andreea Bălan într-un costum de baie care a lăsat totul la vedere. Cum s-a lăsat fotografiată diva în vacanță

Andreea Bălan se află în vacanță în Dubai și a postat cele mai incendiare fotografii in costum de baie.

Andreea Bălan s-a fotografiat în cele mai sexy ținute. În una dintre poze, cântăreața apare purtând un compleu alb, format dintr-un top scurt, care îi lasă la vedere abdomenul perfect plat și intens lucrat la sală.

antena 1

Frumoasa blondină, jurată a emisiunii Te cunosc de undeva, se află în vacanță în Dubai și se bucură de zile însorite la piscină, dar și vizitând diferite atracții turistice.

Andreea Bălan s-a fotografiat în cele mai sexy ținute. În una dintre poze, cântăreața apare purtând un compleu alb, format dintr-un top scurt, care îi lasă la vedere abdomenul perfect plat și intens lucrat la sală.

Andreea Bălan, în vacanță în Dubai

Celebra artistă a ales să se relaxeze departe de casă, într-un peisaj de basm, bucurându-se de destinația exotică. La plajă, Andreea și-a dezvăluit corpul suplu, cu care a făcut furori pe Instagram.

Deși e mama a două fetițe micuțe, Andreea, în vârstă de 36 de ani, are o siluetă de invidiat, intens lucrată la sală și la antrenamentele de dans pe care le are adesea pentru spectacolele ei.

Citește și: Fotografia Andreei Bălan cu presupusul iubit atrage atenția fanilor. Cum s-au relaxat cei doi în weekend

Andreea Bălan s-a fotografiat într-un costum de baie alb, care îi pune în evidență bustul amplu și picioarele lungi și subțiri. Într-o altă fotografie, blondina apare purtând un costum de baie maro, iar poza e făcută în piscină.

Cu zâmbetul pe buze, Andreea radiază în toate fotografiile, iar fanii continuă să o întrebe cine este iubitul ei, cu cine e plecată în vacanță și care e motivul faptului că e atât de veselă.

În comentarii, fanii au lăudat-o pentru felul minunat în care arată și pentru cât este de frumoasă, urându-i vacanță plăcută alături de persoana misterioasă cu care e plecată.

Ce dezvăluiri a făcut Andreea despre noul iubit

Andreea Bălan a participat la gala de pe 20 martie 2021 din cadrul show-ului matrimonial "Mireasa", unde a fost invitat special. Aceasta a primit invitația de a juriza concursurile de dans ale concurenților din casă, iar mai mult decât atât, artista a vorbit cu Simona Gherghe și despre viața sa amoroasă.

Citește și: Andreea Bălan pregătește o nouă surpriză pentru fani. Ce ținută senzuală a ales să poarte în cel mai nou videoclip

Întrebată de prezentatoarea emisiunii dacă mai are de gând să se căsătorească, cântăreața a oferit un răspuns hotărât și clar. Andreea Bălan a mărturisit că este posibil să facă acest pas peste câțiva ani și nu exclude din ecuație varianță, însă a mai dezvăluit că este îndrăgostit.

Vedeta a povestit că iubitul ei este un bun dansator și că ea a început să schieze, pentru că el este un împătimit al acestui sport. Deși nu a vorbit prea mult despre bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze, nu mai este un secret faptul că afaceristul Tiberiu Argint este cel care îi transmite artistei mesaje de dragoste pe rețelele sociale.

Ultimele știri