Căutare Live

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante după ce a suferit stopul cardiac: ”Ce-și poate dori mai mult o femeie?”

Andreea Bălan a trecut cu brio prin momente dificile, iar acum artista s-a filmat în salon, alături de fiica ei, de care este foarte mândră. 

Andreea Bălan a trecut cu brio prin momente dificile, iar acum artista s-a filmat în salon, alături de fiica ei, de care este foarte mândră.

”Uitați-o pe Clara. Uitați ce păr are ea. E brunetă ca tatăl ei. E micuță. Mi-a venit și mie laptele, o să fie hrănită și cu lapte praf și cu lapte matern. Cred că o astfel de experiență te schimbă complet. Mulțumesc Universului, mulțumesc medicilor pentru că am supraviețuit. Sunt mămica fericită a două fetițe. Ce-și poate dori mai mult o femeie?”, a mărturisit ea într-un filmuleț postat pe internet.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană, iar vestea a fost confirmată de soţul celebrei mămici, care a trecut şi el prin momente tensionate.

Unul dintre medicii clinicii unde Andreea a fost operată a făcut primele declarații despre starea artistei: "Pacienta e în stare stabilă. Starea s-a ameliorat peste noapte, sub supreavegherea echipei medicale. Putem spune in momentul de fata ca fetita este bine si ca pacienta se afla intr-o stare stabilă".

O celebră cântăreaţă de la noi, transformare șoc! Și-a operat stomacul în mare secret şi a ajuns piele şi os... Cancerul i-a fost fatal! Un model renumit a murit la doar 30 de ani! Apropiații sunt devastați ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri