Căutare Live

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea: „Oamenii ne vor provoca”

Antonia a ținut să-i transmită un mesaj de dragoste iubitului ei, Alex Velea. Ce i-a spus vedeta.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu în care iubirea este ingredientul principal

Instagram

Antonia i-a scris un mesaj romantic iubitului ei, Alex Velea, prin care îi spune că îi va fi alături pentru totdeauna.

Antonia, mesaj de dragoste pentru Alex Velea. Ce îi transmite cântăreața iubitului

Antonia i-a scris o mică declarație de dragoste iubitului ei, Alex Velea, bărbatul care i-a oferit și doi copii. Deși au fost supuși la multe încercări, iată că dragostea dintre cei doi este mai mare decât orice obstacol.

Citește și: Antonia, fotografia incendiară care a aprins imaginația fanilor. Ce detaliu a ieșit la iveală și ce comentariu i-a lăsat ADDA

Nu este prima oară când cei doi își declară dragostea în mediul online. Iată că de această dată, Antonia a fost cea care a publicat o declarație de dragoste care cu siguranță l-a bucurat mult pe Alex Velea.

Cei doi au o relație de mai mulți ani, în timpul căreia au venit pe lume doi băieței. Iată ce mesaj a publicat vedeta pe rețelele de socializare: „Sunt de partea ta și așa va fi mereu. Oamenii ne vor provoca și vor fi răi cu noi, din păcate”, i-a transmis Antonia partenerului de viață.

Citește și: Antonia, despre scandalul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea: „Nu mai există pentru noi oamenii aceștia”

De multe ori, cei doi au avut parte de momente de tandrețe pe rețelele de socializare, unde își spun mereu că se iubesc. Iată că, ani de zile, în care relația lor de iubire a fost testată de diferite conjuncturi, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți și de apropiați. Singurul lor plan este să nu lase pe nimeni să intervină în interiorul relației, iar focusarea este asupra creșterii celor doi copii ai lor.

Alex Velea are o relație foarte bună și cu fiica Antoniei, din căsnicia anterioară, care încă nu a avut finalizare.

Antonia, reacție dură cu privire la cei care o vorbesc de rău: „Sper să vă vindecați”

Antonia a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a explicat că se află într-o perioadă în care se reconectează cu sinele și a ținut să le transmită un mesaj celor care au rănit-o în trecut.

Antonia a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare, unde a ținut să le vorbească oamenilor care i-au făcut rău de-a lungul timpului. Artista a publicat mesajul pe Instagram, unde a precizat faptul că se află într-o perioadă în care se concentrează foarte mult pe a se regăsi și încearcă să elimine negativitatea din viața ei.

Citește și: Antonia, fără machiaj și filtre pe Instagram. Cum arată artista fără ajutorul cosmeticelor

„Oficial, am încetat să mai țin cont de altercațiile din trecutul meu, de amintirile neplăcute, despre oamenii care m-au rănit, de oamenii pe care i-am rănit. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. Acest ultim an a fost despre vindecare. Am iertat în inima mea. Mă simt fericită și m-am conectat cu mine însămi. Iar pentru cei care încă mai țin ranchiună, și pentru cei care vorbesc în continuare urât despre mine, sper să vă vindecați și voi de asemenea și să fiți fericiți și drăguți deoarece viața este despre mult mai multe lucruri. Vă rog, încetați. Sper să fim cu toții fericiți. Vă iubesc pe toți, cei care vă știți”, a fost mesajul în limba engleză publicat de ea pe Instagram.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au împlinit 8 ani de la cununie. Cum au sărbătorit și cum arătau atunci... EXCLUSIV. Declarațiile Ginei Pistol după botezul micuței Josephine Ana Maria. Imagini nemaivăzute de la evenimentul disc...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x