Căutare Live

Are actoria în ADN! Cum și-a păcălit Vasile Muraru soția să-l iubeasă: „Țăranul din mine a vrut să fie prudent”

Și-a petrecut mai mult de jumătate din viață pe scenă. A fost infectat, de mic, de „virusul Humulești” și a fost altoit bine de mama sa. În studenție s-a îndrăgostit până peste cap, dar a apelat la un truc pentru a o face pe femeia visurilor sale să-l iubească.

Are 63 de ani şi peste 40 de ani de carieră. Avea 5 ani când a văzut primul film, iar de atunci, copilul Vasile Muraru nu s-a abătut de la drumul ales, chiar dacă nici măcar familia lui nu a avut încredere că va reuşi. Ştiţi cum se spunea: actoria nu este o meserie serioasă, nu e de viitor.

Acum este unul dintre marii noşţri actori şi director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Acesta este Vasile Muraru, pe scurt.

Actorul și-a deschis sufletul reporterului Observator 12. A avut o copilărie frumoasă, din care nu au lipsit „corecțiile” aplicate de mama sa. Le merita, mărturisește, zâmbind larg, Vasile Muraru.

„Hohoho, câte boacăne am făcut! M-a lăsat mama cu bobocii de gâscă, gâsca legată cu o sfoară, bobocii pe lângă ea. Soare, mâncare, apă...eu am plecat la scăldat. Între timp, soarele s-a mișcat, au venit norii, a început ploaia. Când am ajuns eu acasă, bobocii erau...gata. Am început să-i bag la sâni, să-i salvez, degeaba. A venit maică-mea...Câte n-am făcut! Până într-o zi, când m-a scos, în pielea goală, afară din curte”, a povestit Vasile Muraru.

Vă vine să credeți sau nu, Vasile Muraru nu a intrat din prima la Facultatea de Teatru. Abia după ce și-a terminat stagiul militar a reușit să devină student.

Relația cu soția lui a început cu o minciună

„Nu i-am spus că sunt la Teatru, i-am zis că sunt la Construcții. De ce? Așa aveam eu o preconcepție, tăranul din mine a vrut să fie prudent”, a mărturisit actorul.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri