Antena Căutare

Armin și Claudia, momente dramatice după ce un om îi aștepta în fața ușii. Ce s-a întâmplat când s-au apropiat

Armin Nicoară și Claudia Puican au trecut prin momente de panică, după ce s-au trezit cu un vizitator necunoscut în fața ușii casei lor. Saxofonistul a relata că această persoană îi asculta ore în șir la ușă și știa tot ce vorbesc ei. Ce s-a întâmplat când au dat cu ochii de el.

Armin și Claudia, momente dramatice după ce un om îi aștepta în fața ușii. Ce s-a întâmplat când s-au apropiat.

Captură video Antena Stars/Instagram

Cei doi artiști au fost urmăriți de o persoană de sex masculin, care îi spiona peste tot, inclusiv la spiona locuința și îi urmărea. Armin Nicoară a povestit într-un interviu pentru Antena Stars momentul în care l-a întâlnit pe individul care îl aștepta în fața ușii, după ce l-a urmărit la 3 dimineața.

Armin Nicoară a povestit momentul când a plecat de la studio noaptea, fără soția sa, pentru că e a rămas să mai cânte. Era destul de târziu, în jurul orei 3 dimineața, când artistul a decis să meargă spre casă.

Armin Nicoară s-a trezit cu un individ străin în fața ușii sale. Acesta îl aștepta pe hol încă de când a venit acasă

Armin Nicoară povestește: “Claudia era la studio, eu nu am mai stat, zic mă duc acasă, rămâi tu aici. Am plecat acasă, frumos, noaptea prin subteran intru cu mașina, când mă duc la ușa pe unde intru eu la subsol văd ceva pus la ușă (n.r ceva era pus pentru a ține ușa deschisă astfel încât să se poată intra fără cartelă). Noi avem voie doar cu cartele să intrăm acolo. Zică că nu este ok, poate o fi vrut cineva să intre, însă nu e bine… Mă duc la lift și tot timpul urmăresc să văd la ce etaj e oprit liftul. Văd etajul 6”.

Artistului i s-a părut ciudat că liftul era la etajul 6 la ora 3 dimineața, s-a gândit că o fi vreo situație în vecini, însă a încercat să ignore acest semn pe moment: “Urc cu liftul, dar parcă am avut o presimțire. Eu eram cu căștile în urechi, am avut o emoție, și am scos căștile. Văd că era lumina cu senzor aprinsă. Mă gândeam cine să fie la ora asta noaptea pe hol. Zic că nu este ok”.

Citește și: Cum arăta Claudia Puican când purta aparat dentar și nu avea operații estetice. Cât de mult s-a schimbat soția lui Armin Nicoară

Acesta a intrat în casă și a lăsat ușa neîncuiată până a luat legătura cu soția lui. Se gândea să nu închidă ușa ca să poată intra mai ușor Claudia Puican: “Am mai stat, zic totuși să o închid și să o sun pe Claudia să văd cum fac cu cheia. Când a deschis ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla am avut un șoc, n-am mai știut cum să reacționez. Am închis repede ușa, persoana respectivă a luat-o la fugă”, a povestit Armin Nicoară.

Citește și: Tensiuni între Georgiana Lobonț și finul Armin Nicoară. De ce nu mai vorbesc cei doi: „M-a deranjat”

Dana Săvuică a dezvăluit ce recomandări a primit de la medic după operația de micșorare a bustului: „Am scutire medicală... Imagini virale cu Ana Morodan în timp ce este oprită de poliție. Cum se apără ea după ce a petrecut o noapte în arest...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x