Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Au ieșit la iveală detalii picante despre divorțul lui Gabi Bădălău. Ce sumă enormă a cerut, de fapt, Claudia Pătrășcanu

Au ieșit la iveală detalii despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și bunurile pe care trebuie să le împartă.

Ce sumă cere Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău în divorț

Instagram

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă și ies la iveală detalii despre cerințele și acuzațiile fiecărei părți.

Într-un segment la XNS, de la Antena Stars, prezentatorul Dan Capatos a discutat detaliile divorțului între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, în timp ce era la telefon cu Oliviana, o prietenă bună a Claudiei.

Ce sumă ar fi cerut Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău în divorț

În emisiunea XNS, prezentatorul Dan Capatos a citit, cu permisiunea lui Gabi Bădălău, cele două variante de înțelegere între el și Claudia.

Vezi detaliile dezvăluite despre divorțul lui Gabi Bădălău în video-ul de sus

”Avem și acordul lui Gabi Bădălău de a le face public,” a început Capatos, din varianta unu de înțelegere. ”Un apartament de 4 camere în zona nord Sisești, contract vânzare-cumpărare pe numele copiilor, cu Bădălău Claudia cu drepturi de uzufruct viager până la sfârșitul vieții. Doi, o mașină pe numele Bădălău Claudia. Presupun că nu-i lua vreo Dacie Logan.”

Citește și: Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o poziție senzuală, dar un detaliu i-a uluit pe fani. Ce au observat la talia vedetei

”Varianta 2. Obligația de a construi pe terenul de la Corbeanca,” a continuat prezentatorul. ”Într-un termen de 6 luni de zile de la momentul înțelegerii autentificate la notar, cu condiția ca în cazul în care nu se respectă înțelegerea, să plătească daune de 100.000 de euro.”

”Pentru Nicolas, grădiniță privată 9.000 de euro pe an ori 3 ani, 750 de euro pe lună, școală Cambridge 15.000 de euro pe an ori 15 ani, 1250 de euro pe lună, activități extrașcolare, sportive, 500 de euro, asigurare de sănătate internațională, 1200 de euro pe an plus 100 de euro pe lună, cheltuieli farmacie, 300 de euro pe lună, cheltuieli mâncare, 300 de euro pe lună, cheltuieli mâncare, încălțări, 500 de euro pe lună, cheltuieli bonă întreținere, 450 de euro pe lună.”

”În total, 3.400 de euro pe lună doar pentru Nicolas, iar Gabriel, la fel cu aceste cheltuieli similare, 3.400 de euro pe lună,” a continuat el. ”Doar cheltuieli cu traiul de zi cu zi pentru copii însumează un buget de 7.800 de euro pe lună. Întreținere, utilități, transport, 2.200 de euro pe lună.”

”Claudia a cerut nu 3.000, cum spuneți dumneavoastră,” i-a spus Capatos Olivianei, care se afla la telefon în cadrul emisiunii, ”ci 7.800 de euro pe lună, plus 2.200. În total, 10.000 curați. Bătuți în cap.”

De ce nu s-a finalizat încă divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Deși s-au despărțit în urmă cu mai bine de 1 an, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a finalizat.

Citește și: Gabi Bădălău, detalii picante despre divorțul de Claudia Pătrăşcanu. Cum a reacționat femeia când a aflat de Bianca Drăgușanu

Într-un alt segment XNS, Bădălău a susținut că fosta soție i-a cerut, de fapt, 15.000 de euro pe lună și un apartament plus toate cheltuielile copiilor.

”Prima oară a inventat că-s copiii bolnavi, copiii neavând nimic. Nu a avut chef să mi-i dea, nici măcar nu m-a lăsat să-i văd. A doua oară mi-a invocat că am încurcat weekend-urile și, la fel, nu mi i-a dat. A treia oară s-a întâmplat astăzi, când a spus că nu vor copiii să vină, lucru care s-a întâmplat și la mine. Am fost și la Protecția Copilului, am sunat și la Poliție că așa m-au învățat domnii avocați. Din păcate, nu am reușit să fac nimic. O să-i fac o plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești. Singura ei armă sunt copiii și mă șantajează cu lucrul ăsta.”, a afirmat Gabi Bădălău la XNS despre fosta soție, Claudia Pătrășcanu, în urmă cu doar câteva zile.

Recomandari