Aurelian Temișan, ipostaza tandră în care și-a surprins soția. Ce declarație de dragoste i-a făcut

Aurelian Temișan a publicat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă cu soția sa, în timp ce o săruta. Ce declarație de dragoste i-a făcut.

Aurelian Temișan și-a surprins soția într-un mod tandru

Antena 1

Aurelian Temișan și-a surprins fanii cu o imagine emoționantă alături de soția sa, Monica Davidescu.

Aurelian Temișan, imaginea plină de romantism postată pe rețelele de socializare. Cum și-a surprins soția

Aurelian Temișan știe cu exactitate cum să-și surprindă soția. Monica Davidescu este o soție împlinită și fericită. De curând, aceștia s-au aventurat într-o vacanță de vis la Roma, de unde a publicat mai multe fotografii.

Aurelian Temișan, juratul de la emisiunea Te cunosc de undeva, are girjă ca soția sa să se simtă iubită și apreciată, iar pentru acest lucru, el o surprinde în mod continuu cu diverse lucruri. De această dată, el i-a oferit un sărut, pe care l-a împărtășit și cu fanii săi de pe Instagram.

„Eu trăiesc într-o lume în care bărbatul își sărută femeia, o lume în care soția ii oferă soțului cadoul Divin... copilul, o lume în care, personal, am iubit iubirea cu care am fost iubit de către părinții mei și în care valorile familiei au fost păstrate și duse mai departe. IUBIȚI, lăsându-vă iubiți!”, a scris Aurelian Temișan pe rețelele de socializare.

Citește și: Aurelian Temisan se mândrește cu fiica lui pe rețelele sociale. Cât de mare și frumoasă este Dora

Aurelian Temișan s-a căsătorit acum 14 ani cu Monica Davidescu și în prezent este un soț, tată, artist și jurat minunat.

În cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! Aurelian Temișan este juratul „all the show” care punctează întreg spectacolul concurenților care se transformă în diverse personaje pe scenă.

Aurelian Temișan i-a obișnuit pe fanii emisiunii cu modul său haios de a juriza, cu spontaneitatea și prezența de spirit de care a dat dovadă de nenumărate ori.

Citește și: Juratul Aurelian Temişan în rol de concurent de data aceasta? "Nu,nu,nu!" E Nicoooooo! Un travesti de top, ce mai!

Cum arată Dora, fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu

Monica Davidescu este mereu întrebată cum își menține căsnicia și care este secretul mariajului fericit, de 25 de ani, cu Aurelian Temișan. Cei doi fac echipă bună, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă. Fericitul cuplu are o fetiță de 10 ani, Dora, care îi completează perfect.

Dora, fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu are 10 ani și este o fetiță simpatică și talnetată.

”Nu știu. Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”, a dezvăluit secretul unei casnicii pefecte Monica Davidescu.

Citește și: Fetița lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu e o adevărată domnișoară. Cum arată Dora acum

De asemenea, Monica Davidescu a povestit și despre cum se înțelege cu Aurelian Temișan, colegul ei de scenă. ”Temi are talentul de a prinde foarte repede. Învață textul destul de ușor și, având ureche muzicală și ritm, știe ce să facă în scenă, mai ales că el e destul de ludic și vine cu propuneri de acțiuni care au salvat de multe ori din impas regizorul care nu era sigur pe ce voia să facă. Important e ca lui să îi placă textul și compania în care lucrează. Dacă nu are aceste două ingrediente nu mai are nici plăcerea de joc”, a spus ea.

Ultimele știri