Antena Căutare

Juratul Aurelian Temişan în rol de concurent de data aceasta? "Nu,nu,nu!" E Nicoooooo! Un travesti de top, ce mai!

În cadrul celei de-a IX-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Nico a cântat melodia interpretată de Aurelian Temişan - "Nu,nu,nu"

În cadrul celei de-a IX-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Nico a cântat melodia interpretată de Aurelian Temişan - "Nu,nu,nu"

A fost spectacol total pe scena „Te cunosc de undeva!” pentru că nu te întâlnești prea des cu șansa de a-l vedea live pe unul dintre jurați. De la masa juriului direct pe scenă! Dar, nu, nu Aurelian Temișan e cel care a urcat pe scenă, ci Nico ne-a încântat cu „Nu, nu, nu”, un șlagăr atât de drag nouă!

Practic, între personaj și original nu au fost mari diferențe, iar Nico a ieșit cu fruntea sus din noua provocare a emisiunii. Juratul Temișan a fost bineînțeles impresionat!

Așa sună originalul!

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Christina Aguilera, mai "Dirty" de atât nu se poate! Lucian Ionescu a făcut un show exploziv pe scenă... Cu perucă și rochie neagră, scurtă, Dorian Popa a ajuns să fie confundat cu fermecătoarea Dina Vass! Ce moment, ce melod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x