Antena Căutare

Una dintre cele mai RÂVNITE femei din lume a devenit cea mai SEXY bunică! Cum arată celebra actriță

A cunoscut celebritatea odată cu telenovela “Rubi” iar de atunci a rămas în topul celor mai râvnite actrițe. Este vorba despre Barbara Mori, bruneta cu ochii verzi care fascinează și acum prin frumusețea ei. În urmă cu doi ani a devenit bunica, la vârstă de 40 de ani, și putem spune că este cea mai sexy bunica din showbiz.

A cunoscut celebritatea odată cu telenovela “Rubi” iar de atunci a rămas în topul celor mai râvnite actrițe. Este vorba despre Barbara Mori, bruneta cu ochii verzi care fascinează și acum prin frumusețea ei. În urmă cu doi ani a devenit bunica, la vârstă de 40 de ani, și putem spune că este cea mai sexy bunica din showbiz.

În urmă cu doi ani, Barbara Mori devenea bunica după ce fiul acesteia, Sergio, în vârstă de 20 de ani, a lăsat-o însărcinată pe fosta lui iubita mai mare cu 10 ani decât el, fotomodelul Natalia Subtil.

Una dintre cele mai RÂVNITE femei din lume a devenit cea mai SEXY bunică! Cum arată celebra actrițăBarbara Mori

Relația dintre Sergio și Natalia a fost cu năbădăi, în cele din urmă cei doi despărțindu-se, dar Barbara s-a asigurat că nepoatei sale, Mia, nu îi lipsește nimic și astfel a crescut-o că pe o fiică, petrecând mult timp împreună.

Una dintre cele mai RÂVNITE femei din lume a devenit cea mai SEXY bunică! Cum arată celebra actrițăBarbara Mori şi fiul său

Într-un interviu pentru Quinceanera, actriţa Barbara Mori le-a oferit mamelor sfaturi care să le ajute să-şi îmbunătăţească relaţia cu copiii lor.

”Trebuie să le ofere sfaturi bazate pe propria lor experienţă şi să îi lase să ia singuri decizii. Niciodată nu mi-am minţit fiul şi l-am învăţat că acelaşi lucru să facă şi el, să nu mă mintă niciodată. Asta ne-a ajutat să avem o relaţie bazată pe respect”, povesteşte Barbara Mori.

Una dintre cele mai RÂVNITE femei din lume a devenit cea mai SEXY bunică! Cum arată celebra actrițăBarbara Mori și nepoțica sa

Deși a devenit bunică, actrița rămâne una dintre cele mai sexy femei carela 40 de ani arată impecabil.

Barbara Mori este cunoscută publicului în special pentru rolul pe care l-a interpretat în telenovela “Rubí”, în anul 2004. Actrița a făcut furori imediat ce serialul a început să fie difuzat. Cariera acesteia a început mult mai devreme, în 1992 ca model la vârstă de 14 ani.

Una dintre cele mai RÂVNITE femei din lume a devenit cea mai SEXY bunică! Cum arată celebra actrițăBarbara Mori - 2004

Sergio Mayer Mori este fiul actriței și al actorului Sergio Mayer. Cei doi au început relația în 1996 dar s-au despărțit la scurt timp după nașterea fiului lor.

Doamnelor, puțină atenție! Un actor britanic este "cel mai sexy bărbat in viață". Ce credeți, își merită titlu... La mai bine de un an de la moartea Denisei Răducu, s-a aflat adevărul despre tatăl ei! Șoc pentru toată familia!...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x