Căutare Live

Bine imbracate la Oscar 2010

Covorul rosu de la Oscar 2010 a fost un succes si la capitolul vestimentar.

Cele mai in voga actrite de la Hollywod au oferit stil si eleganta Oscarurilor din acest an. Marii designeri ai lumii au pasit si ei pe covorul rosu, prin intermediul divelor ce le-au purtat creatiile.

Anul acesta au dominat culorile pastelate, volanele, dantenla si trena. Cameron Diaz a deschis seria Oscarurilor vestimentare, iar pe urmele ei au pasit Sandra Bullock, Kate Winslet, Demi Moore si Julianne Moore.

Helen Mirren, Meryl Streep, Michelle Pfeiffer, Oprah Winfrey si Jane Seymour sau Penelope Cruz au optat pentru culori puternice, indraznind sa poarte cu succes rosu, pe covorul... rosu.

Cele mai noi talente feminine s-au integrat cu usurinta stilului impus de Oscare. Kristen Stewart, Rachel McAdams sau Anna Kendrick au demonstrat ca fac parte din elita hollywoodiana, nu numai din punct de vedere actoricesc, ci si vestimentar.

Sursa foto: www.sky.com

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Daniela Crudu, imbracata de 8 martie...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri