Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Bogdan Vlădău a surprins fanii cu o fotografie de colecție. Cum arăta în adolescență

Bogdan Vlădău și-a surprins fanii cu o imagine cu el din adolescență. Acesta era de-a dreptul fermecător.

Bogdan Vlădău și-a surprins fanii cu o imagine cu el din adolescență

Instagram

Bogdan Vlădău a reușit să topească instant inimile fanilor, după ce a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie cu el, din adolescență. Acesta s-a născut pe 1 septembrie 1979 în București și are în spate o carieră de succes ca fotomodel și cântăreț.

Bogdan a absolvit colegiul Ion Luca Caragiale, secția matematica - fizică și Universitatea Română Americană , iar din anul 1999 și-a început cariera de model. Acesta a cunoscut succesul atunci când a participat la emisiunea "Burlacul", prezentată de Cătălin Botezatu.

De-a lungul anilor, Bogdan Vlădău a avut o imagine de cuceritor și de cel mai râvnit burlac, până a întâlnit-o pe cea care i-a furat inima încă din prima clipă și mai târziu i-a dăruit un copil.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alătrui de Gina Chirilă, femeia care i-a dăruit din iubire o fetiță superbă. Primele fotografii în mediul online ale lui Bogdan Vlădău alături de soția sa au apărul prin luna aprilie a anului 2014.

Cum arăta Bogdan Vlădău în adolescență

Se pare că Bogdan Vlădău era un tânăr fermecător încă din adolescență, iar acest lucru este vizibil din fotografia publicată pe contul oficial de Instagram.

Citește și: FOTO: E oficial! "Burlacul" nu mai e burlac: Bogdan Vlădău se mândreşte cu iubita, pe Facebook!

Fanii au rămas plăcut surprinși de modul în care arăta în copilărie vedeta, care a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Este evident faptul că aspectul său plăcut ar fi cucerit orice fată în adolescență.

Se pare că Bogdan Vlădau nu s-a schimbat prea mult din adolescență până acum, însă a mai lucrat la aspectul său fizic, menținându-se în formă cu ajutorul antrenamentelor fizice și a unei alimentații sănătoase.

Citește și: Vești uriașe! Bogdan Vlădău s-a așezat la casa lui: "Îmi doresc foarte mult o fetiţă"​

"Nu mă însor, nu mă însor. În următorii doi ani eu zic că nu. Zic şi eu aşa din burtă. Nu ştiu, când va fi, când o vrea Dumnezeu. Deocamdată sunt foarte concentrat pe cea am de făcut, vreau să îmi lansez un album cât mai repede, lucrez la asta. Ea oricum e plecată în străinătate, lucrează şi ea, are un contract, amândoi suntem prinşi în muncă. Deocamdată muncim, viaţa personală va fi când s-o întoarce. Eu o experienţă vastă în relaţiile la distanţă. Îmi doresc foarte mult copii, poate o fetiţă prima dată, pentru că mi se pare mie că e mai drăguţă.",a declarat Bogdan Vlădău, la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars în 2015.

Recomandari