Brigitte Pastramă, nemulțumirile cu privire la Amalia Năstase din timpul căsniciei cu Ilie: „Ea mergea cu el, eu stăteam afară”

Brigitte Pastramă a vorbit despre perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase, însă au existat momente în care se simțea dată la o parte, acest lucru se întâmpla din cauza prezenței active a Amaliei Năstase în viața fostului tenismen.

Brigitte Pastramă, despre nemulțumirile din timpul căsniciei cu Ilie Năstase

Instagram

Brigitte Pastramă a vorbit despre nemulțumirile avute în timpul căsniciei dintre ea și Ilie Năstase, atunci când fosta soție, Amalia, își făcea prezența des în viața fostului lor soț.

Brigitte Pastramă, despre perioada în care căsnicia dintre ea și fostul soț, Ilie, a fost pusă la încercare

Brigitte Pastramă și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă destul de grea din viața ei, atunci când nu mai simțea că poate face față prezenței permanente în viața fostului tenismen a Amaliei Năstase.

Brigitte Pastramă i-a povestit lui Florin, în cadrul reality-show-ului în care sunt protagoniști, despre situațiile dificile pe care le-a avut de confruntat cu Ilie din cauza fostei sale soții.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie”, a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Citește și: Brigitte şi Florin Pastramă s-au separat din nou! Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre soțul ei

Brigitte Pastramă recunoaște că nu i-a picat deloc bine să meargă în vacanțe alături de Amalia Năstase, care permanent s-a aflat în prezența fostului tenismen, chiar și atunci când Brigitte și Ilie erau căsătoriți.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a mai spus ea.

Brigitte a dezvăluit cât de dificilă i s-a părut această perioadă de timp și cum Ilie nu a vorbit deloc cu fiul său, cât timp aceștia au fost căsătoriți.

Citește și: Florin Pastramă, mesaj cutremurător pentru Brigitte Sfăt, chiar din fața spitalului: ”E un Dumnezeu sus”

„Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie să treacă prin suferința prin care am trecut eu”, a precizat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Florin Pastramă, mesaj pentru persoanele care spun că s-ar fi căsătorit cu Brigitte pentru bani

Florin Pastramă a vorbit depsre acuzațiile conform cărora el s-ar fi căsătorit cu Brigitte doar pentru banii acesteia. El a contrazis aceste zvonuri, dezvăluind care au fost înțelegerile dintre cei doi, de la începutul relației.

Florin Pastramă a dezvăluit cum a reușit să se achite față de Brigitte, când aceasta l-a ajutat cu bani. El recunoaște că înțelegerile dintre ei au încetat de mult timp, iar acum, toți banii pe care cei doi îi produc sunt investiți la comun, cei mai mulți fiind alocați vacanțelor cu care și-au obișnuit fanii.

„Tatăl nostru ne-a lăsat un imperiu. Am probleme cu blocul pe care îl construim din 2016. Lumea spune că stau cu Brigitte pentru bani, ea ne-a ajutat la început, ne-a dat bani, dar noi i-am dat un terent în schimb. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. Tot ce fac eu cu Brigitte, facem pentru a merge în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte”, spune el.

Ultimele știri