Antena Căutare

Care este povestea numelui "Hâț". Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru un pseudonim

Dorian Popa a acceptat cea mai nebună provocare: îşi va schimba prenumele din buletin cu. Hâţ - replica arhicunoscută de fanii săi. Dorian a început deja demersurile, însă abia peste trei luni totul va deveni oficial. Şi mai pune la cale ceva.

Care este povestea numelui "Hâț". Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru un pseudonim Galerie
Care este povestea numelui "Hâț". Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru o poreclă | Instagram/Dorian Popa

Mai mult decât un refren, o semnătură şi chiar mai mult decât un fenomen. "Hâţ" va fi chiar prenumele lui Dorian Popa. Un fan a venit cu ideea.

"Oricât de ciudat şi de nebunesc ar părea, să ştii că ce fac eu nu este o invenţie, este o chestie pe care legea o permite", spune Dorian Popa, pentru Observator.

Potrivit unei cereri publicate în Monitorul Oficial, Dorian Popa vrea să renunțe la al doilea prenume.

Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru o poreclă

"M-am trezit cu acest comentariu extrem de nebunatic, în care îmi scria un puşti: "Domne, da' de ce nu faci buletin challenge?". Îmi explică mai departe că i s-ar părea super cool, atât timp cât fenomenul hâtz mi-a schimbat atât de mult viață, să-mi schimb numele din Dorian Laurențiu Popa în Dorian Laurențiu Hâtz Popa. Oricum, nimeni nu mi se adresează Laurențiu. Oamenii nici nu știau că mă cheamă", spune Dorian.

Şi Dorian, în stilul caracteristic, a acceptat-o fără să clipească. Artistul va renunţa totodată la al doilea prenume: Laurenţiu. Vedetă a cerut oficial că numele să-i fie schimbat în Popa Dorian-Hâtz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce părere a avut mama lui despre schimbare: "Mi-a zis: mamă, ai deja o vârstă, mi-ai dovedit că, deşi eşți un tânăr sturlubatic, în acelaşi timp eşti un om cu capul pe umeri, echilibrat şi extrem de muncitor, aşa că fă-ţi de cap!", povestește Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa și-a speriat fanii la primele ore ale dimineții. Artistul s-a pozat pe patul de spital, cu nasul bandajat

Însă schimbarea prenumelui nu se face aşa, cu una cu două. Trebuie parcurs un lung şi anevoios drum birocratic: "Am fost și la Monitorul Oficial unde mi-am depus "doleanţa"", spune vedetă.

"Trebuie să îmi fac un dosărel în care o să anexez câteva articole de presă, de ştiri, poate şi acesta, care relevă faptul că populaţia, oamenii, românii mă ştiu de Hâţ. Şi că mi s-au mai adresat cu Hâţule şi cu Hâţ Johnule", mai adaugă acesta.

"Dosarul ajunge, pe rând, la Primărie, la Consiliul Judeţean şi în cele din urmă la Prefectură. Va trebui să îmi schimb efectiv toate actele. Tot ce există cu Dorian Laurenţiu Popa, pentru că altfel risc să am şi probleme", spune Dorian Popa pentru Observator.

Care e povestea cuvântului care a devenit un veritabil brand?

"Interjectia Haţ, nu Hâţ, este una extrem de veche folosită. Îmi amintesc eu cu drag de părinţii noştri atunci când se uitau la fotbal şi spuneau: "Haţ, i-a luat mingea! Haţ, i-a furat pasa". Şi tot aşa. Probabil era întipărit în subconştientul meu", spune vedeta.

În exclusivitate pentru Observator, Dorian a dezvăluit şi cu ce altă grozăvie va lăsa mască publicul.

"Toata ideea mi-a venit de la subscriberii mei la fel de nebunatici ca mine, si de creativi, si de inventivi.

Implică o transformare fizica a mea destul de serioasă, la modul că este posibil să fie nevoie şi de medici. Vă mai pot spune că urmează şi un tatuaj, care este la pachet cu schimbarea de nume", spune vedeta.

Citește și: De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa. Ce a povestit artistul despre prietenul său patruped

"Expresia hâț am alaturat-o Jonului, care John e iarasi un apelativ extrem de controversat, pe care l-am auzit eu de la colegul Connect-r mai demult. Avea el un promo de la o televiziune muzicala in care spunea nu e hatz johnule, e hatz", spune Dorian.

Dorian Popa este urmărit de peste două milioane de tineri pe platformele sociale.

"Mi-au scris atunci cand ii anuntam ca pentru a sarbatori 4 ani de Youtube si reusita atingerii a doua milioane de subscriberi, in doar 4 ani de zile, imi voi face un tatuaj prin care voi marca mai multe lucruri, asa cum mi-am mai facut un tatuaj prin care am marcat aparitia mea in aceasta lume a showbiz-ului, acum 10 ani de zile", spune Dorian Popa.

Adevărul despre trupul Loredanei la vârsta de 50 de ani. Poza care lasă la vedere toate detaliile... Toată lumea îl știe pe Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, dar puțin știu cum arată mama acestuia, Olimpia Sanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x