Antena Căutare

Cât valoreaza mașina Elenei Udrea. Bolidul a fost scos la vânzare

Mai multe bunuri ale Elenei Udrea și ale fostului ei soț, Dorin Cocoș, vor fi scoase la licitație de ANAF în perioada 31 ianuarie 2023 - 2 februarie 2023. Hai să vezi cât valoreaza mașina și terenurile fostului ministru.

Mai multe bunuri ale Elenei Udrea și ale fostului ei soț, Dorin Cocoș, vor fi scoase la licitație de ANAF în perioada 31 ianuarie 2023 - 2 februarie 2023

Hepta

Elena Udrea a fost asaltată de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Mai multe bunuri ale fostului ministru, condamnat în dosarul Gala Bute, și ale fostului ei soț, Dorin Cocoș, au fost scoase la vânzare în cadrul unor proceduri de executare silită, potrivit adevarul.ro.

Licitația va avea loc în perioada 31 ianuarie 2023 - 2 februarie 2023. De asemenea, printre bunurile scoase la vânzare se numără mai multe terenuri și mașina fostului ministru.

Cât valorează bolidul Elenei Udrea. Suma impresionantă cu care a fost pus la licitație

Se pare că în posesia Elenei Udrea se afla un Mercedes Benz fabricat în 2005, care va fi scos la licitație de ANAF pe data de 1 februarie 2023. Prețul de pornire al bolidului de lux este de 28.478 lei exclusiv TVA.

De asemenea, Agenția Națională de Administrare Fiscală mai oferă spre vânzare un Fiat fabricat în 2012 pentru care prețul pornește de la 26.526 lei exclusiv TVA.

Citește și: Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor. „Mă gândesc să cer să fiu declarată nebună şi lipsită de discernământ”. Ce a transmis

Nici fostul soț al Elenei Udrea nu a scăpat de ANAF. Instituția a scos la a doua licitație mai multe locuri de parcare subterane ale lui Dorin Cocoș, care au un preț de pornire de la 84.501 lei, la care se adaugă TVA, potrivit sursei citate mai sus.

Terenurile Elenei Udrea au fost scoase la vânzare de ANAF

Mai mult decât atât, Agenția Națională de Administrare Fiscală a intrat în posesia mai multor terenuri ale fostului ministru pe care le va scoate la vânzare pe data de 2 februarie 2023, aceasta fiind a treia licitație prin care Fiscul încearcă să recupereze din prejudiciul stabilit de judecători.

Citește și: Elena Udrea a putut să-și vadă fiica din spatele gratiilor. Eva și-a vizitat mama în închisoare: “S-au jucat, au colorat...”

Printre bunurile Elenei Udrea scoase de ANAF la licitație în luna februarie se numără:

- cotă 1/2 teren intravilan - drum de acces, în suprafață de 596 mp

- teren intravilan construcții - 884 mp din acte (882 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 883 mp din acte (885 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 882 mp din acte (883 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 882 mp din acte

- teren intravilan construcții - 881 mp din acte

Prețul de pornire a licitației pentru aceste terenuri este de 1.648.068 lei, exclusiv TVA.

Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță în Dubai doar cu mama și fiica ei. Cum mai arată, acum, doamna Drăgușanu... Corina Bud, îmbrăcată într-un body mulat, dansează provocator pe masa din bucătărie. Cum arată cântăreața la 42 de ani...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x