Căutare Live

Cătălin Botezatu a mers pentru prima oară într-o stațiune de pe litoralul românesc și a fost total impresionat. Ce loc l-a cucerit

Cătălin Botezatu este un obi.nuit călător cu destinații de lux, însă, întâmplător a ajuns ăntr-o stațiune de pe litoralul românesc și a fost profund impresionat.

Cătălin Botezatu a fost impresionat de Vama Veche

Instagram

Botezatu a ajuns pentru prima dată în stațiunea Vama Veche și a rămas impresionat de atmosferă, plajă și mâncare și spune că a trăit o experiență unică și a avut impresia că nu se află în România.

Cătălin Botezatu, despre prima impresie din Vama Veche: "E ceva superb. Nu zici că ești în România"

Designerul a ajuns în Vamă cu ocazia zilei de naștere a unui prieten. Bote spune că a avut parte de o experiență unică.

A fost impresionat de sejurul petrecut aici, de cazare, dar și de plajele și locurile în care poți mânca o varietate de preparate, potrivit Fanatik.

E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locații… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici, a precizat Cătătlin Botezatu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Cât costă ochelarii ”de sudură” pe care Cătălin Botezatu i-a purtat noaptea la Untold. Puțini ar da atâția bani pe ei

Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă, Ilios. Când am intrat în ea mi s-a părut că mă aflu în altă țară.

Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici.

Citește și:Cătălin Botezatu stă bine pe plan amoros. Când va fi văzut designerul la braț cu partenera

Aceeași impresie mi-au dat-o și alte construcții. Parcă nu făceau parte din acea Vamă de care auzisem eu. Să nu mai spun de plajele frumoase, de muzică, baruri, cluburile extraordinare cu decorațiuni frumoase, a declarat Cătălin Botezatu , potrivit sursei menționată.

Ce decizie a luat Andreea Antonescu imediat după ce a aflat că este însărcinată. Vedeta este precaută... Câți bani cheltuie Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an. Artistul a spus totul: „Mie îmi e rușine de oameni”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x