Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Câte tatuaje are Karmen Simionescu! Fiica lui Adrian Minune le-a spus tot adevărul fanilor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns

Karmen Simionescu, mândria de fiică a lui Adi Minune, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar internauții au bombardat-o cu mesaje. Fanii au vrut să știe câte tatuaje are, de fapt, artista. Vedeta le-a dat un răspuns neașteptat.

Karmen Simionescu

Facebook / Karmen

Karmen Simionescu este o femeie activă în mediul virtual. O perioadă a lipsit de pe Instagram, iar fanii au început să își facă multe griji. Acum, vedeta a decis să revanșeze față de fanii ei. Artista a stat de vorbă cu admiratorii, care au fost curioși să afle multe lucruri despre ea.

Fiiica lui Adrian Minune a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar internauții au bombardat-o cu mesaje.

Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea: “Asta mai lipsea”

Karmen Simionescu, sinceră cu fanii de pe Instagram

Mulți au vrut să afle lucruri despe îndrăgita artista, așa că au bombardat-o cu întrebări. Cele mai multe dintre ele au fost legate de viitoarea sarcină. Unii au întrebat-o și dacă are acid în buze, iar ea a recunoscut fără să stea prea mult pe gânduri. La un moment dat, cineva a întrebat-o dacă are tatuaje și câte sunt, de fapt. Ei bine, se pare că nici ea nu știe sigur câte sunt, dar crede că zece. Sunt destul de mici și probabil își va mai face și pe viitor.

Câte tatuaje are Karmen Simionescu! Fiica lui Adrian Minune le-a spus tot adevărul fanilor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns

„Cred ca am în jur de 10 tatuaje, dar sunt mici.”, a fost răspunsul dat de artistă.

Zilele trecute, artista și soțul ei, Bogdan Căplescu, și-au botezat fiica. Au organizat un eveniment de toată frumusețea, la care au participat apropiații lor. Petrecerea a fost un reușită, iar imaginile de pe rețelele sociale au făcut furori.

În plus, cea mică a împlinit deja un anișor. Când va mai crește, Karmen Simionescu are de gând să rămână din nou însărcinată. Vrea să vadă cum este să fie și mamă de băiețel, dar va mai dura ceva vreme până când acest lucru se va întâmpla.

Speak a fost luat la rost de un copil de cinci ani! "Tu nu ai Gucci!" Cum a reacționat iubitul Ștefaniei

„Da, mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare”, a fost răspunsul dat de Karmen Simionescu.

Recomandari