Câți bani câștigă Dorian Popa și Andreea Bălan din Youtube. Diferență dintre ei este uriașă

Dorian Popa este unul dintre cei mai în vogă artiști și se implică în o mulțime de proiecte. Așa cum era de așteptat, încasările sale sunt pe măsură, lucru care îi permite să arunce sume uriașe pe mașini, haine și vacanțe extravagante.

Numai pentru activitatea sa de pe Youtube, actorului din Sacrificiul îi sunt virați lunar peste 10.000 de euro. Dovada a fost postată chiar de către el, care s-a săturat să fie acuzat că face videochat.

Pe lângă această sumă, Popa strânge bani frumoși din contractele de imagine și plasare de produse.

De cealaltă parte, Andreea Bălan a recunoscut, într-un videoclip, că meseria de vlogger nu este la fel de bănoasă pentru ea. Cântăreța spune că sumele câștigate abia îi acoperă montajul, pe care nu și-l face singură.

"Eu fac atâția bani cât să îmi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp să montez. Și ador cum montează Karin! (…). Nu vă luați după socialblade.com. Alea sunt niște câștiguri pe care ar trebui normal să le primim dacă am locui în America sau în alte țări și dacă reclamele de pe YouTube ar fi plătite așa cum sunt plătite în America.”, afirmă ea.

Ultimele știri