Ce a făcut Adda imediat după întoarcerea acasă din competiția "Asia Express"!

Teama celor doi concurenți a fost încă de la început să nu iasă pe locul trei. Se pare că de ce ți-e frică, nu scapi, deoarece cuplul Adda- Cătălin au părăsit, marți seara concursul, ei situându-se exact pe locul trei. Ce au făcut cei doi, imediat după ce au ajuns acasă?

Ce a făcut Adda și Cătălin, imediat după întoarcerea acasă din Asia Express

Facebook

Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express au ajuns în marea finală deși nimeni nu le dădea nicio șansă! Pe parcursul emisunii, rafale de furie i-a năpădit, iar impulsurile Addei au fost greu de stăpânit.

Cum au ajuns Adda și Cătălin în finala Asia Express, la un pas de 30 de mii de euro: "Nu ne cerem scuze, așa suntem noi"

„Am ajuns în ETAPĂ FINALĂ!!! “Cea mai slabă echipă din concurs”. Singura echipa fără imunitate! Am jucat 6 din 9 curse pentru ultima șansă și aproape toate amuletele. Mă mir că n-am murit sincer, fizic. Psihic, am murit și am înviat de 1000 de ori pentru că așa cum o facem și în viața reală, cu BUNE și RELE, de atâția ani, am făcut-o și în Asia Express. Am luptat și nu am renunțat!”, a scris Adda, imediat după ce s-au calificat pentru finală.

Ce mesaj a postat Adda, după părăsirea competiției "Asia Express"! A spus tot ce avea pe suflet!

Deși, marea lor temere a fost încă de la început de a nu ajunge pe locul trei. Se pare că de ce le-a fost frică nu au scăpat. Cei doi au părăsit concursul, iar în marea finală au ajuns perechile Speak cu Ștefania și Bontea cu Fodor.

Imediat după plecarea celor doi soți, din competiția Asia Express, cuplul s-a bucurat de momente în familie, alături de băiețelul lor.

Ce a făcut Adda imediat după întoarcerea acasă din competiția "Asia Express"!

Ce a făcut Adda imediat după întoarcerea acasă din Asia Express

Deoarece filmările au avut loc la finalul anului trecut, cei doi s-au întors acasă la băiețelul lor chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar odată întorși, cei doi părinți l-au adus pe Moș Crăciun, în casele lor. La propriu.

Lucru ce reiese din fotografia de mai sus, în care apare Adda, Cătălin și fiul lor alături de un Moș Crăciun.

Se despart sau rămân împreună? Adda și Cătălin, dezvăluirea momentului după ce au părăsit Asia Express: „M-am schimbat”

Cine este, de fapt, Adda?

Ada Alexandra Moldovan, s-a născut pe data de 3 martie 1992 la Târgu Mureș.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

În 2012 a intrat în TOP 100 cele mai difuzate piese din România cu piesa „Petre” feat. CRBL, iar în 2013 a urcat până pe locul 26 cu aceeași piesă. În 2014 a ajuns în TOP 100 cu trei piese: „Îți arăt că pot” , „Ușor ușor”, „Fără aer”.

A câștigat locul 2 la concursul Battle of Songs. Piesa „Minți murdare”, care este coloana sonoră filmului cu același nume, o colaborare cu Pacha Man. Un an mai târziu au urmat colaborări cu CRBL și Zhao. Piesele „Petre” și „Bani din cer” au intrat imediat în heavy rotation pe toate posturile de radio și tv din România. Primul single oficial se numește „Seara târziu”, iar compoziția este semnată de către Adda și Marius Moga.

Cele mai amuzante faze cu Adda și Cătălin de la Asia Express! Cuplul a făcut o dezvăluire neașteptată! „Condoleanțe, ce pot să zic”

A scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și alții.

În 2015 Adda a lansat un proiect inedit format din mai multe episoade muzicale, intitulat "Stările Addei"

Cuplul Adda -Cătălin a fost unul destul de controversat în competiția Asia Express, dar au reușit să câștiga admirația fanilor în foarte scurt timp. Performanța lor în competiție, este de asemenea, de admirat.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri