Ce fac 10 ani la Hollywood dintr-o vedetă. Cum arăta Ariana Grande înainte să fie celebră și bogată

Ariana Grande este o divă a muzicii pop, cunoscută în toată lumea. Celebritatea a făcut-o cu totul un alt om. Transformarea prin care a trecut vedeta este de-a dreptul spectaculoasă.

Ariana Grande

profimediaimages.ro

Ariana Grande și-a început cariera cu pași timizi. Primul contact cu lumea de la Hollywood a fost când a primit un rol în seria ''Victorious'', din 2010 până în 2013. A continuat cu rolul din ''Sam & Cat''. A decis, apoi, să lase actoria și să se ocupe doar de muzică. A făcut parte din distribuția musicalului ''13'', care spune povestea unui tânăr care se mută din New York într-un oraș mic și care ajunge să învețe la o nouă școală, în timp ce părinții săi negociază divorțul.

Ariana Grande în perioada filmărilor pentru musicalul ''13''

Ariana Grande în perioada filmărilor pentru musicalul ''13''

profimediaimages.ro

Ariana a fost remarcată de mai multe celebrități, printre care actrița Kristen Chenoweth. Sfatul pe care i l-a dat aceasta a fost:

I-am spus 'Nu uita să îți urmezi pasiunea. Fă ceea ce îți place' și am rămas aproape de ea până când a devenit cel mai mare star al planetei!, a declarat Kristen Chenoweth pentru talk-show-ul Late Night, prezentat de Seth Meyers.

Dar înainte să devină celebră, Ariana Grande arăta total diferit. Atunci nu exista o echipă întreagă care să se ocupe de look-ul și de ținutele sale vestimentare. Cântăreața avea părul roșu, câteva kilograme în plus și un talent uriaș.

Ariana Grande, înainte să devină celebră

Ariana Grande, înainte să devină celebră

profimediaimages.ro

Potențialul său a fost remarcat de la bun început, fiind comparată cu artista Demi Lovato. A impresionat cu abilitățile sale vocale deosebite.

În prezent, arată ca o veritabilă păpușă. Cu părul lung, castaniu, pielea bronzată și talia de viespe, Ariana Grande este realmente o zeiță a muzicii internaționale.

Ariana Grande acum

Ariana Grande acum

profimediaimages.ro

Albumul de debut al cântăreței născute în Florida, ''Yours Truly'', a fost lansat în 2013. Ariana Grande și-a găsit inspirația din muzica unor artiști renumiți, ca Whitney Houston, Mariah Carey. Christina Aguilera și Amy Winehouse.

Și-a făcut sau nu operații estetice

Ariana Grande nu a dat niciodată de înțeles că s-ar fi lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Zvonurile cum că vedeta ar fi ''umblat'' la buze și la nas au circulat multă vreme și nu cunoaștem încă adevărul.

Un lucru e cert, conturul nasului și al buzelor s-a schimbat vizibil față de anii anteriori. Iar acest lucru s-ar datora injecțiilor cu acid hialuronic și rinoplastiei.

Ariana Grande denies getting any plastic surgery😏 ⠀ What do you think about this👇🏼 ⠀ Here’s what I’d say she’s had done: -Surgical Brow Lift -Lip Filler -Cheek Filler -Chin Filler -Mentolabial Fold filler -Nasolabial Fold Filler -Rhinoplasty -Lots of Botox ⠀ She’s one of the few celebs who has had a surgical brow lift. Usually, most celebs get a Botox brow lift, if anything, but in her case the whole brows are significantly higher set not just the outer corners. This is the main cosmetic difference between a surgical and Botox brow lifts. ⠀ ⠀ Her rhinoplasty is undeniable and made a huge difference for her appearance given her lacking bone structure. ⠀ Lastly her fillers just added some slight contour and volume to her face. ⠀ Overall she’s invested a lot into her look and I’d say it definitely payed off. I’d say she is still C1 or low B tier but what do you think? . . . . . . . #lipfillers #cosmeticinjectables #browlift #pdothreadlift #foxeyes #arianagrande #rhinoplasty #rhinoplastybeforeandafter #rhinoplastydiary #chinfiller

O postare distribuită de ᴍʏ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴsᴜʟᴛᴀɴᴛ (@mybeautyconsultant) pe

La un moment dat, prințesa muzicii pop a intrat în polemici cu un fan pe rețeaua de socializare Twitter. Artista și-a apărat frumusețea lăsată de la mama natură, negând orice fel de intervenție.

Ce avere are Ariana Grande

Averea Arianei Grande este impresionantă. La numai 27 de ani, vedeta a strâns nu mai puțin de 72 de milioane de dolari și este cea mai bine plătită cântăreață din lume, potrivit Forbes.

Ariana Grande în prezent

Ariana Grande în prezent

profimediaimages.ro

Ultimele știri