Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Ce fac 10 ani la Hollywood dintr-o vedetă. Cum arăta Ariana Grande înainte să fie celebră și bogată

Ariana Grande este o divă a muzicii pop, cunoscută în toată lumea. Celebritatea a făcut-o cu totul un alt om. Transformarea prin care a trecut vedeta este de-a dreptul spectaculoasă.

Ariana Grande

profimediaimages.ro

Ariana Grande și-a început cariera cu pași timizi. Primul contact cu lumea de la Hollywood a fost când a primit un rol în seria ''Victorious'', din 2010 până în 2013. A continuat cu rolul din ''Sam & Cat''. A decis, apoi, să lase actoria și să se ocupe doar de muzică. A făcut parte din distribuția musicalului ''13'', care spune povestea unui tânăr care se mută din New York într-un oraș mic și care ajunge să învețe la o nouă școală, în timp ce părinții săi negociază divorțul.

Ariana Grande în perioada filmărilor pentru musicalul ''13''

Ariana a fost remarcată de mai multe celebrități, printre care actrița Kristen Chenoweth. Sfatul pe care i l-a dat aceasta a fost:

I-am spus 'Nu uita să îți urmezi pasiunea. Fă ceea ce îți place' și am rămas aproape de ea până când a devenit cel mai mare star al planetei!, a declarat Kristen Chenoweth pentru talk-show-ul Late Night, prezentat de Seth Meyers.

Dar înainte să devină celebră, Ariana Grande arăta total diferit. Atunci nu exista o echipă întreagă care să se ocupe de look-ul și de ținutele sale vestimentare. Cântăreața avea părul roșu, câteva kilograme în plus și un talent uriaș.

Ariana Grande, înainte să devină celebră

Potențialul său a fost remarcat de la bun început, fiind comparată cu artista Demi Lovato. A impresionat cu abilitățile sale vocale deosebite.

În prezent, arată ca o veritabilă păpușă. Cu părul lung, castaniu, pielea bronzată și talia de viespe, Ariana Grande este realmente o zeiță a muzicii internaționale.

Ariana Grande acum

Albumul de debut al cântăreței născute în Florida, ''Yours Truly'', a fost lansat în 2013. Ariana Grande și-a găsit inspirația din muzica unor artiști renumiți, ca Whitney Houston, Mariah Carey. Christina Aguilera și Amy Winehouse.

Și-a făcut sau nu operații estetice

Ariana Grande nu a dat niciodată de înțeles că s-ar fi lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Zvonurile cum că vedeta ar fi ''umblat'' la buze și la nas au circulat multă vreme și nu cunoaștem încă adevărul.

Un lucru e cert, conturul nasului și al buzelor s-a schimbat vizibil față de anii anteriori. Iar acest lucru s-ar datora injecțiilor cu acid hialuronic și rinoplastiei.

Ariana Grande denies getting any plastic surgery😏 ⠀ What do you think about this👇🏼 ⠀ Here’s what I’d say she’s had done: -Surgical Brow Lift -Lip Filler -Cheek Filler -Chin Filler -Mentolabial Fold filler -Nasolabial Fold Filler -Rhinoplasty -Lots of Botox ⠀ She’s one of the few celebs who has had a surgical brow lift. Usually, most celebs get a Botox brow lift, if anything, but in her case the whole brows are significantly higher set not just the outer corners. This is the main cosmetic difference between a surgical and Botox brow lifts. ⠀ ⠀ Her rhinoplasty is undeniable and made a huge difference for her appearance given her lacking bone structure. ⠀ Lastly her fillers just added some slight contour and volume to her face. ⠀ Overall she’s invested a lot into her look and I’d say it definitely payed off. I’d say she is still C1 or low B tier but what do you think? . . . . . . . #lipfillers #cosmeticinjectables #browlift #pdothreadlift #foxeyes #arianagrande #rhinoplasty #rhinoplastybeforeandafter #rhinoplastydiary #chinfiller

O postare distribuită de ᴍʏ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴsᴜʟᴛᴀɴᴛ (@mybeautyconsultant) pe

La un moment dat, prințesa muzicii pop a intrat în polemici cu un fan pe rețeaua de socializare Twitter. Artista și-a apărat frumusețea lăsată de la mama natură, negând orice fel de intervenție.

Ce avere are Ariana Grande

Averea Arianei Grande este impresionantă. La numai 27 de ani, vedeta a strâns nu mai puțin de 72 de milioane de dolari și este cea mai bine plătită cântăreață din lume, potrivit Forbes.

Ariana Grande în prezent

Recomandari