Căutare Live

Ce face Oana Roman în noaptea dintre ani, după despărțirea de Marius Elisei. Vedeta a mers la coafor să se pregătească

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman își ține la curent fanii în ceea ce privește viața ei personală. Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram noutăți referitoare la pregătirile pentru Revelion.

Oana Roman și-a anunțat fanii că de Revelion va sta în familie

Instagram

Oana Roman a avut parte de o perioadă grea în viața ei, însă trece peste probleme cu fruntea sus. După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman își continuă activitățile, fără să arate suferință.

Oana Roman a anunțat într-un Instastory că de Revelion petrece în familie: „Eu stau în familie”, a precizat Oana Roman.

Programul magazinelor de Revelion

Cu toate că va petrece noaptea dintre ani în familie, Oana Roman nu a omis să meargă la coafor, pentru ca noul an să o prindă aranjată.

Înainte de Revelion Oana Roman a mers la coafor și apoi s-a dus să facă o nouă procedură de criolipoliză, procedură care o ajută la slăbit.

Oana Roman, rezoluții pentru 2021. Cât mai vrea să slăbească vedeta

Oana Roman a precizat că deși sunt sărbători, ea ține în continuare dieta care a ajutat-o să slăbească până acum

„Eu nu am făcut excese de Crăciun și am ținut în continuare dieta mea. Eu sunt conștiincioasă. O să mai fac o procedură de criolipoliză și o să mai vin imediat după Revelion, pentru că eu nu fac pauze deloc”, a precizat Oana Roman într-un Instastory.

Citește și: Transformarea Oanei Roman. Cum s-a modificat silueta vedetei pe parcursul unui an

Oana Roman se ține de treabă și este hotărâtă ca în anul 2021 să ajungă la greutatea dorită.

„În 2021 mi-am propus să închei cu transformarea mea, să mai slăbesc încă 10 kg și să termin și cu procedurile astfel încât până la finalul anului viitor să ajung acolo unde îmi doresc”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a menționat că ea nu s-a implicat în actele afacerii, iar încrederea i-a fost trădată acum, fiind afectată și profesional după despărțire:

„Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a spus Oana Roman într-un Instastory.

Citește și: Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Cum s-a desfășurat povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Bruna Marquezine, fosta iubită a lui Neymar, cadre spectaculoase în costum de baie. Cum arată de când i-a spus adio fotb... Primele poze cu Rihanna și ASAP Rocky, noul ei iubit. Cum au fost surprinși în Barbados...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x