Antena Căutare

Ce facultate a terminat Dana Budeanu. Vedeta a devenit cunoscută datorită unei rubrici de critică vestimentară

Dana Budeanu este celebră pentru sfaturile vestimentare pe care le oferă în mediul virtual, dar și pentru „roast-urile” la adresa diverselor apariții sau situații cotidiene. Mai nou, stilista nu se dă înapoi nici de la subiecte de politică. Însă, ce studii are, de fapt, Dana Budeanu.

colaj
Dana Budeanu este celebră pentru sfaturile vestimentare pe care le oferă în mediul virtual, dar și pentru „roast-urile” la adresa diverselor apariții sau situații cotidiene. | Instagram

Dana Budeanu este cunoscută pentru aparițiile sale nonconformiste, fie că este vorba despre ceea ce spune sau despre felul în care se afișează. De multe ori, replicile sale devin chiar un trend, pe marginea cărora se fac diverse glume. Însă, cea care a lansat celebra serie cu „mafioții și amețitele” a devenit cunoscută, în urmă cu ani buni, datorită unei rubrici de critică vestimentară.

Citește și: Reacția Danei Budeanu după ce s-a scris că se pregătește de nuntă. Ce dialog a postat pe internet: ”Iar te măriți, mamă”

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă are chiar și un doctorat

Dana Budeanu este fiica lui Adrian Guțilă și a arhitectei Lucreția Guțilă. Bruneta a fost căsătorită, în urmă cu mult timp, cu patronul unui cunoscut tabloid, cu care le are împreună pe cele două fete gemene.

În perioada mariajului, se pare că stilista învăța în Marea Britanie, fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, potrivit fanatik.ro. Ulterior, creatoarea de modă a făcut un master în European Business la London School of Economics. În plus, vedeta are și un doctorat în integrare europeană la University College London.

Citește și: Dana Budeanu s-a pozat într-un top, lângă o femeie cu bustul gol. Imaginea postată pe rețelele sociale a strâns mii de aprecieri

Ce studiu vrea Dana Budeanu să se facă după ce UE a listat consumul greierilor de casă

Recent, Dana Budeanu a avut comentarii ferme cu privire la o decizie a Uniunii Europene privind introducerea unor noi „alimente de consum" pentru populație și anume, consumul greierilor de casă.

Vedeta a dezvăluit că transformarea greierilor de casă în alimente este un „cretinism” lăudat de progresiștii care vor să ne facă să mâncăm insecte și cai verzi pe pereți, după cum s-a exprimat Dana Budeanu, potrivit Fanatik.

Totodată, vedeta nu crede că oamenii vor începe să mănânce greieri, dar acest lucru va fi făcut de către progresiști, persoane pe care le acuză că nu se spală și vor să stea în frig.

„Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți.”, a spus Dana Budeanu.

Citește și: Dana Budeanu, confruntare în direct la TV cu George Simion. De ce liderul AUR a cerut să intre imediat prin telefon

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Pietreanu. Cei doi sunt căsătoriți de un an: „Mă simt foarte liniștit și împl... Așa a apărut Bianca Drăgușanu de Halloween, însă fiica ei a fost cea care a întors toate privirile. Cum a arătat Sofia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x