Adda nu s-a mai ferit deloc! A dezvăluit ce i-a spus soacra sa, mama lui Cătălin, după certurile din Asia Express

Adda și Cătălin au format cea mai controversată echipă din sezonul 3 Asia Express. S-au certat aproape tot timpul, iar Adda s-a ales cu titulatura de "guralivă", asta pentru că nu și-a putut ține în frâu emoțiile și stările. Într-o sinceritate deplină, artista a mărturisit care a fost reacția soacrei sale, a mamei lui Cătălin, după ce și-a văzut fiul înjurat la tv.

Adda și Cătălin, cea mai controversată echipă din Asia Express 3

Încă de la bun început, Adda a mărturisit că nu va juca niciun rol la Asia Express, ci va fi ea, fix așa cum este în viața reală. În repetate rânduri, artista a primit mesaje negative de la fanii care o condamnau că își tratează urât soțul, pe Cătălin. în fața unei țări întregi.

Citește și: Cum arată Adda de la Asia Express în costum de baie! Imaginile ce au pus fanii pe jar

Adda a dezvăluit ce i-a spus soacra sa, după Asia Express

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL.

Aveți 0 empatie. Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE.

Nu sunt o păpușă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Adda nu s-a mai ferit deloc! A dezvăluit ce i-a spus soacra sa, mama lui Cătălin, după certurile din Asia Express

Adda și Cătălin s-au clasat pe locul al treilea în Asia Express 3

Asia Express și-a desemnat câștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de Euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cei care i-au învins pe Speak și Ștefania în finala din Taipei.

Citește și: Ce mesaj a postat Adda, după părăsirea competiției "Asia Express"! A spus tot ce avea pe suflet!

Adda și Cătălin au format ultima echipă eliminată din Asia Express, clasându-se pe locul al treilea.

Adda nu s-a mai ferit deloc! A dezvăluit ce i-a spus soacra sa, mama lui Cătălin, după certurile din Asia Express

Timp de două luni, conurenții au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan. Au gustat tot felul de ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească cazare și transport, au ajuns să doarmă prin cele mai dubioase locuri, dar au reușit să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

Ultimele știri