Căutare Live

Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu, actrița din rolul lui Lili Jurcă din serialul "La Bloc"

Actrița Mariana Dănescu a devenit cunoscută pentru rolul lui Lili Jurcă din serialul La Bloc. Frumoasa actriță are acum 53 ani.

Actrița Mariana Dănescu a devenit cunoscută pentru rolul lui Lili Jurcă din serialul La Bloc. Frumoasa actriță are acum 53 ani.

Facebook

Frumoasa brunetă, recunoscută pentru umorul ei și coafura neschimbată, cu părul brunet tuns scurt și creț, se bucură de o carieră de excepție. După rolul ei savuros din serialul La Bloc, Mariana pare că e neschimbată și arată la fel ca la începutul anilor 2000, atunci când a devenit foarte cunoscută pentru rolul lui Lili Jurcă.

Ce mai face și cum arată acum Mariana Dănescu

De atunci, Mariana a mai jucat în multe filme românești și în numeroase piese de teatru. Frumoasa actriță a mai apărut în Extemporal la dirigenție (1988), Poveste imorală (2000), Poveste imorală (2000), Poker (2010), La bloc: după 10 ani (2013) și Dincolo de calea ferată (2016).

Citește și: Dana Rogoz și Marian Râlea, fotografia care i-a emoționat pe fani. Cât de schimbați sunt actorii de la Abracadabra

Mariana Dănescu continuă să joace în numeroase piese de teatru precum Oase pentru Otto de Lia Bugnar (2003), Poate Eleonora de Gellu Naum (2007), Doctori femei și alte întâmplări după Georges Feydeau (2009), Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare (2011), Prizonierul din Manhatan de Neil Simon (2012), Țarul Ivan își schimbă meseria de Mihail Bulgakov (2013), Roman Teatral după Ronald Harwood (2013), Coada (Line) după Israel Horovitz (2014), Peretele de Lia Bugnar (2014). Frumoasa actriță joacă în continuare în piese de teatru la mai multe teatre din București.

Cu toate acestea, Mariana rămâne ca una dintre cele mai haioase personaje din serialul La Bloc. Din distribuția celebrului serial făceau parte atunci și Mihai Coadă, Dana Rogoz, Emil Mitrache, Alina Chivulescu, Tily Niculae și Laura Cosoi.

Deși nu mai apare la televizor, Mariana Dănescu e nedespărțită de scenă și continuă să își etaleze talentul actoricesc pe scenele teatrelor din capitală.

Drama prin care a trecut Mariana Dănescu

În 2013, celebra actriță a trecut printr-o experiență devastatoare atunci când sora ei geamănă a murit după ce fusese diagnosticată cu cancer, potrivit Viva.

Citește și: Prin ce peripeții a trecut Tilly Niculae. Vedeta nu a renunțat la călătorii până în ultima lună de sarcină

Pierderea imensă a făcut-o pe actriță să realizeze că nimic nu se compară cu legătura pe care o avea cu sora ei geamănă. Adriana Dănescu, sora Marianei, a jucat și ea în serialul La Bloc, unde a primit rolul Luciei. De asemenea, Adriana a lucrat mulți ani la Antena 1, ca realizator de reportaje și știri.

În prezent, Mariana este căsătorită cu Ion Capră și este mama a doi copii superbi, o fetiță și un băiețel. Nașterea fiului ei, Mihăiță, s-a întâmplat în direct, fiind și parte din rolul pe care îl juca atunci.

"Nașterea lui Mihăiță a fost cel mai emoționant moment din viața noastră, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atât mai specială, cu cât s-a împletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nașterea în direct, la care au participat toți colegii mei, ne-a apropiat foarte mult și ne-a transformat într-o familie", a declarat actrița Mariana Dănescu, potrivit Impact.ro.

Cristina Ich, mesaj disperat pe Internet. Ce a pățit Noah, fiul ei. Imaginea care i-a înduioșat pe fani: „Am avut zile d... Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlini 8 ani de relație. Cum arătau când s-au cunoscut: „Aveam nevoie de acest timp”...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x