Cel mai râvnit actor de la Hollywood, cu tatuajele la vedere, pe plajă. Ce tatuaj le-a atras atenția fanilor

Actorul, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cel mai râvniți actori de la Hollywood, fiind extrem de faimos pentru cariera sa și fizicul de invidiat.

Cel mai râvnit actor de la Hollywood, cu tatuajele la vedere, pe plajă. Ce tatuaj le-a atras atenția fanilor

profimedia

Brad Pitt a fost surprins de curând de paparazzi în timp ce se afla în vacanță în Turks alături de bunul său prieten, Flea, basistul de la Red Hot Chili Peppers. Cei doi s-au plimbat cu iahtul și au fost surprinși de paparazzi când făceau scufundări. Brad Pitt și-a lăsat la vedere trupul lucrat la sală.

De asemenea, aceasta a fost o ocazie rară pentru fani să îi admire tatuajele de pe spate pe care actorul le expune rar. El are tatuate pe spate aproximativ șapte tatuaje, unul dintre ele reprezentând o tornadă, iar altul este un text în limba sanscrită, potrivit justjared.com.

Tatuajele lui Brad Pitt și ce înseamnă fiecare

El este una dintre cele mai controversate și stilate celebrități de la Hollywood, cu tatuaje ce poartă fiecare câte o poveste. Deși nu își afișează des tatuajele și este foarte discret în ceea ce privește motivul din spatele fiecăruia, mulți artiști tatuatori au încercat să descifreze ce semnificație are fiecare, potrivit bodyartguru.com.

Pe mâna stângă, chiar pe antebraț, Brad are un tatuaj cu textul “Absurdities de l’ existence”, în traducere “Viața e absurdă”. Cu toții am avut momente în viața în care am simțit că viața, cu suișurile și coborâșurile ei, uneori ne aduce în cale multe obstacole. Probabil acest sentiment l-a determinat pe actor să își tatueze aceste cuvinte.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Brad Pitt mai are un tatuaj pe spate, în partea stângă, aproape de zona lombară. Acesta este în sanscrită și se potrivește perfect cu tatuajul fostei sale soții, Angelina Jolie. Acest tatuaj constituie un fel de protecție pentru fiul lor, Maddox. Pe partea dreaptă, tot pe spate, actorul are un tatuaj care pare foarte haotic. Acesta a recunoscut că sunt niște semne care îi amintesc de fosta lui nevastă.

Tot pe antebrațul stâng, Brad mai are tatuată silueta lui Ötzi the Iceman, cunoscut și ca Frozen Fritz. Pe abdomen, actorul are un tatuaj și cu ziua de naștere a Angelinei Jolie.

Pe antebrațul drept, Brad Pitt și-a tatuat inițialele tuturor membrilor familiei, A de la Angelina, M de la Maddox, P de la Pax, Z de la Zahara, S de la Shiloh, K de la Knox and V de la Vivienne.

Pe mâna dreaptă, pe biceps, actorul și-a tatuat un citat cu note romantice care aparține lui Rumi, “There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there”, în traducere “Există un câmp, în spatele tuturor noțiunilor care ne arată ce e bine și ce e greșit. Ne întâlnim acolo”.

Un tatuaj cu o motocicletă apare pe bicepsul său stâng, tatuaj ce subliniază pasiunea lui pentru motociclete.

Având în vedere că actorul nu își afișează des tatuajele și niciodată pe toate, nu se știe numărul exact de tatuaje pe care acesta îl are.

Ultimele știri