Căutare Live

Cele mai sexy actrite de la Hollywood

Naturaletea a facut-o sa fie cea mai atragatoare acritita de la Hollywood. Jennifer Lawrence a primit cele mai multe voturi de la cititorii unei cunoscute reviste din America, Total Film.

Jeniffer Lawrence i-a cucerit pe 25.000 dintre cititorii revistei Top Film. Ei au ales-o pe tanara actrita ca fiind cea mai sexy de la Hollywood. Publicul a ales-o pentru frumusetea ei naturala, dar si pentru jocul actoricesc. Jennifer este nominalizata la Oscar pentru rolul din "Silver Linings Playbook".

Ea este urmata in top de Scarlett Johansson si Kristen Stewart.

Scarlet Johansonn a fost aleasa de mai multe ori "cea mai sexy femeie a anului", dar actrita americana a pierdut votul cititorilor. Scarlett va intra in rolul lui Janet Leigh in filmul biografic despre Alfred Hitchcock si in pelicula "Don Jon's Addiction", regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Scarlett Johansson

Kristen Stewart s-a clasat pe locul trei si chiar daca la Zmeura de aur a fost nominlaizata la categoria cea mai proasta actrita pentru rolurile din seria "Twilight", Kristen a reusit sa ii cucereasca pe americani. Ea va juca intr-o noua serie a flimului "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".

Roscata Emma Stone i-a cucerit si ea pe americani
cu rolul din Spiderman si ocupa locul patru in top. Pe locul cinci se afla Mila Kunis.

Ia romaneasca este celebra la Hollywood. Sotia lui Tom Hanks a purtat o astfel de bluza la "Ellen Show"... Bianca Dragusanu s-a pozat in postura de mama. Se aseaza vedeta la casa ei?...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x