Antena Căutare

Ce face și cum arată acum Lucy Ewing din serialul Dallas. Ce s-a întâmplat cu actrița Charlene Tilton

Charlene Tilton a cucerit inimi din întreaga lume cu rolul lui Lucy Ewing din serialul de succes Dallas. Actrița a primit rolul când avea doar 17 ani și l-a interpretat timp de peste un deceniu.

lucy ewing și distribuția serialului dallas, în 1978, la premieră. charelen tilton e îmbrăcată în roșu Galerie
Charlene Tilton a devenit cunoscută la nivel internațional după rolul lui Lucy Ewing din Dallas | Profimedia

Înainte să își facă un renume la nivel mondial cu rolul lui Lucy Ewing, din serialul Dallas, Charlene Tilton a jucat în seriale precum Happy Days și Eight Is Enough.

În 1976, ea a jucat alături de jodie Foster în filmul Freaky Friday. Marea sa lovitură la Hollywood a venit cu rolul lui Lucy, nepoata lui John "Jock" Ewing Sr. și a lui Eleanor "Ellie" Southworth.

Ea a interpretat rolul în perioadele 1978 - 1985 și 1988 - 1990. A apărut și într-un episod al Knots Landing, serial bazat pe Dallas.

Cum arată și ce face Charlene Tilton, ce a jucat-o pe Lucy Ewing în serialul Dallas

Articolul continuă după reclamă

Tilton avea doar 17 ani și lucra ca vânzătoare într-un magazin de tricouri atunci când a primit rolul lui Lucy Ewing. Ea a apărut pe coperțile a sute de magazine de-a lungul carierei, scrie Page Six.

Vezi cum arată acum Charlene Tilton, Lucy Ewing din Dallas, în GALERIA FOTO

Episodul Dallas cu nunta ei, difuzat în 1981, a fost urmărit de 65 de milioane de persoane. În ciuda faptului că a câștigat câte 50.000 de dolari pentru fiecare episod din cele mai urmărite sezoane ale serialului, Tilton susține că a pierdut o mare parte din averea ei.

Citește și: Averea impresionantă a lui Jane Seymour. Cât de bogată e actrița din Dr. Quinn

Unul dintre contabilii săi i-a furat o parte din avere și a ajuns în închisoare, pe când altul i-a gestionat eronat banii. O mare parte din câștigurile sale au fost folosite pentru tratamentul mamei sale.

”Mama mea a fost bolnavă mulți ani...și la finalul vieții ei, a avut nevoie de aparat respirator timp de 19 luni. I-am plătit toate facturile medicale,” a declarat Tilton. ”Să ții pe cineva în viața cu un aparat de respirat timp de 19 luni e foarte scump.”

Tilton a vorbit și despre momentul în care i-au fost oferite droguri în renumitul club Studio 54, atunci când ea a cerut un suc.

Actrița le-a mulțumit colegilor ei din serialul Dallas pentru faptul că nu a devenit dependentă de droguri.

”Chiar era vorba despre muncă. M-au protejat,” a dezvăluit ea despre ceilalți actori din serialul Dallas. ”Se întâmplau multe lucruri în anii 80, dacă vă aduceți aminte. Și vă spun, din mila lui Dumnezeu din protecția lor n-am ajuns o victimă a tuturor lucrurilor care se întâmplau în anii 80.”

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată acum Victoria Principal, actrița din serialul Dallas.Ultimul său proiect cinematografic a fost în 2001

”Nu se așteptau să ajung la timp - trebuia să ajung mai devreme, să fiu pregătită. M-au învățat să muncesc așa. Am învățat de la cei mai buni. Mă protejau acești oameni, dar în același timp se așteptau să muncesc și voiam să muncesc. Iubeam asta.”

În vârstă de 62 de ani, Tilton continuă să apară în filme și seriale. Ea a vorbit și despre o tragedie personală, în urma căreia a început să fie activă în numeroase cauze caritabile - moartea bruscă a logodnicului său, Cheddy Hart.

”Eram logodită, urma să mă căsătoresc, asta se întâmpla în 2009, și logodnicul meu a murit complet neașteptat din cauza unor probleme la inimă cu o zi înainte de Crăciun. Am fost șocată, am fost devastată, jeleam. Am stat pe canapea luni după aceea, fumam țigări, beam vin și doar stăteam pe canapea.”

Charlene Tilton, ce a jucat-o pe Lucy Ewing în serialul Dallas, locuiește acum în Nashville, Statele Unite ale Americii, în apropierea fiicei sale, Cherish, și a celor doi nepoți.

Mihai Petre și soția lui au plecat în vacanță alături de Gina Pistol și iubitul ei, cu copiii. Ce destinație au ales... Bibi a pozat în lenjerie intimă la 19 ani, după ce a luat Bacul cu o notă impresionantă. Cum au reacționat fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x