Căutare Live

Charlie Sheen, de bunavoie si nesilit de nimeni... la tribunal! Actorul i-a vizitat pe judecatori in calitate de cetatean onorabil

Charlie Sheen a sosit, marti, la un tribunal din Los Angeles. Din fericire pentru el, nu ca inculpat, ci in calitate de cetatean onorabil, chemat sa participe la o selectie pentru un juriu

Alaturarea lui Charlie Sheen cu o vizita la tribunal nu prea te duce cu gandul la lucruri bune. Celebru pentru iesirile si problemele sale cu legea, actorul a avut parte de-o vizita placuta. Poate prima de acest gen.

Evenimentul a avut loc in Los Angeles, iar Charlie Sheen a fost la o preselectie pentru participarea in cadrul unui juriu pentru diferite procese. Cum cazierul sau nu este unul tocmai curat, actorul a fost anuntat ca a picat testul, iar visul sau de-a rezolva vreun caz de crima va trebui sa mai astepte.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe www.antenaplay.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... O mamica implinita: Alina Sorescu va aduce pe lume o fetita...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri