Antena Căutare

Chiar a înnebunit de tot?! Coafura cu care Miley Cyrus S-A FĂCUT DE RÂS în public

Din dorinţa de a sta tot timpul în atenţia presei şi pentru ca toată lumea să fie cu ochii pe ea, Miley Cyrus e în stare să facă aproape orice.

Miley Cyrus e în stare de orice pentru a atrage atenţia

Din dorinţa de a sta tot timpul în atenţia presei şi pentru ca toată lumea să fie cu ochii pe ea, Miley Cyrus e în stare să facă aproape orice.

De parcă spectacolele incendiare pe care le face şi ţinutele sale obraznice nu sunt suficiente, artista de 21 de ani a mai gafat o dată.

În urmă cu câteva zile, artista de 21 de ani şi-a făcut apariţia în faţa fanilor cu o coafură trăsnită. A ales să-şi prindă părul într-un mod neglijent, asemenea unei fetiţe de grădiniţă, cu accesorii foarte colorate, iar criticii au taxat-o imediat. "Eşti penibilă! Până unde vrei să ajungi?", a strigat către ea un bărbat prezent la eveniment, însă nimeni nu l-a luat în seamă.

ORIPILANT! Au vrut să fie mai frumoase, dar operaţiile estetice le-au transformat în MONȘTRI... Da, sexy și rea! Sylvia a pus pe jar toți bărbații cu apariția sa de la piscină...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x