Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, și-a tatuat pe braț desenul fiicei sale de cinci ani. Cum arată

Chrissy Teigen a făcut un gest care a îndioșat inimile urmăritorilor. Soția celebrului artist John Legend și-a tatuat un desen pe care l-a făcut fiica sa pe braț. Cum arată și ce a spus despre momentul special.

Chrissy Teigen și John Legend

Profimedia

Chrissy Teigen a postat o fotografie pe Instagram cu tatuajul pe care și l-a făcut după ce fiica sa Luna i-a desenat un fluture pe mână. Modelul în vârstă de 35 de ani a sărbătorit absolvirea învățământului preșcolar al micuței sale și a celebrat momentul printr-un tatuaj permanent, care să-i amintească de evoluția fiicei sale adorabile: "Astăzi, micuța noastră păstaie și-a sărbătorit absolvirea învățământului preșcolar".

Soția celebrului artist John Legend a vorbit despre momentul emoționant și a descris în detaliu cum a decurs. Aceasta spune că nu a fost sigură că vrea să păstreze exact același loc pentru tatuaj, însă după mai multe dezbateri cu artistul tatuator, a hotărât să evidențieze momentul spontan și ă-l permanentizeze exact acolo unde a decis Luna să facă fluturașul.

Chrissy Teigen este cunoscută pentru controversatele subiecte pe care le dezbate. Vedeta a fost întotdeauna onestă și a discutat deschis despre problemele sale, chiar dacă au fost voci care au blamat-o. Unul dintre cele mai cunoscute momente când a stârnit un val de reacții au fost atunci când a susținut că și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală.

Când a născut cel de-al doilea copil, Miles Theodore, vedeta a declarat în cadrul emisiunii “CBS Sunday Morning” că în urma ingerării placentei s-a simțit mult mai bine și nu s-a mai confruntat cu stres sau căderi nervoase. Când gazda emisiunii, Rita Braver, s-a declarat sceptică e în legătură cu această practică, vedeta a răspuns amuzată: “Pe bune? Nu e un lucru normal? Sunt în L.A, aici e normal. Ei o mănâncă pe grătar”, relatează revista People.

La Hollywood acest subiect nu mai este unul sensibil, Chrissy nu este prima vedetă care recunoaște că a apelat la acest lucru. Kim și Kourtney Kardashian, Ketherine Heigl, Nikki Reed și Blac Chyna fac parte din categoria celebrităților care recomandă consumarea placentei după naștere.

Totuși, există multe voci, inclusiv specialițti care insistă că nu există nicio dovadă care să susțină aceste afirmații, dar și că femeile care recurg la asta se expun unor ricuri mari și bacterii care le pot provoca mult rău.

Drama lui Chrissy Teigen. Soția lui John Legend a pierdut o sarcină

Chrissy Teigen anunța în octombrie, pe contul de Instagram, că a pierdut cea de-a treia sarcină și că fost internată în spital din cauza unei hemoragii severe.

"Suntem șocați și trăim acel gen de durere despre care doar auzi vorbindu-se, durere pe care nu ai mai simțit-o niciodată în viață. Nu am putut opri hemoragia și nici să îi oferim bebelușului nostru fluidele necesare, în ciuda transfuziilor de sânge care s-au făcut. Nu a fost suficient", spunea ea.

Atunci, soția lui John Legend publica și câteva imagini alb-negru din spital, poze care o arăta pe în lacrimi, devastată de durere, în timp ce ține în brațe trupul neînsuflețit al bebelușului.

Citește și: Chrissy Teigen își arată bustul după ce a renunțat la silicoane. Cu ce probleme se confruntă acum: "Sunt cam lăsați"

Alături de ea a fost tot timpul partenerul său, cu ochii în lacrimi și el, după cum se poate vedea în fotografii.

Vedeta le-a mai dezvăluit fanilor că deși nu au mai făcut acest lucru în cazul celorlalți doi copii, de această dată deja începuseră să-l numească pe micuț, Jack, și că așa va rămâne pentru totdeauna în amintirea lor.

"Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere și s-au rugat pentru noi. Ne simțim iubiți de către voi și apreciem acest lucru. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru minunații noștri copii Luna și Miles, pentru toate lucrurile minunate de care am avut parte până acum", au fost cuvintele cu care Chrissy Teigen și-a încheiat postarea de pe Instagram.

Ultimele știri