Cindy Crawford și-a arătat picioarele nesfârșite într-un pictorial impresionant pentru fani. Cum arată la 55 de ani

Cindy Crawford a apărut recent într-un pictorial Vogue Brazilia în care își arată picioarele lungi și subțiri, spre deliciul fanilor. Vedeta are 55 de ani, dar felul în care arată o ține în continuare pe copertele renumitelor reviste de modă.

Cindy Crawford a apărut pe coperta Vogue Brazilia într-un pictorial, pe tocuri și în body-uri strâmte. La 55 de ani, vedeta arată impresionant

Profimedia / Shuttersock

Cindy Crawford a demonstrat că încă poate să facă valuri, la 55 de ani. Actrița și modelul a pozat recent aproape dezbrăcată pentru coperta Vogue Brazilia – ediția aniversară. Ea și-a arătat picioarele lungi și subțiri, pe tocuri, îmbrăcată în câteva modele de body, din dantelă și piele.

Fotografiile sunt alb-negru. Într-una dintre ele, postată separat de celelalte, Cindy Crawford are părul desfăcut, este îmbrăcată într-un body de dantelă și stă întinsă, sprijinită în mâini. Tocurile sunt subțiri și înalte, iar pantofii au diverse aplicații.

În fotografia de copertă a revistei, Cindy Crawford are părul în valuri și poartă la gât un lanț gros din aur, cu diamante. La descrierea fotografiei, ea a spus că și-a reamintit, cu ocazia shooting-ului, cât de mult iubește modelling-ul și mai ales - mai în glumă, mai în serios - cât de mult îi place să își aibă părul lung și desfăcut.

Actrița a mai menționat că a avut parte de moment amuzante și s-a simțit foarte bine pe tot parcursul colaborării și shooting-ului cu Vogue Brazilia. Fanii au apreciat fotografiile și i-au lăsat comentarii în care au spus că pare mai frumoasă ca oricând: „Wow, ce picioare perfecte!”, „Arăți fabulos, Cindy!”, „Ești frumoasă, divină!”, „O legendă vie!”.

Cum se menține Cindy Crawford în formă la 55 de ani

Cindy Crawford își menține silueta prin multe exerciții fizice, are grijă de ceea ce mănâncă, se bucură de plimbări în natură, soare și aer curat. Postează deseori fotografii pe Instagram în astfel de ipostaze.

Citește și: Brațe pline de mușchi la 54 de ani. Cum arată Cindy Crawford de când lucrează intens la sala de sport

Într-unul dintre interviurile ei, ea a spus că este din ce în ce mai mulțumită de corpul ei, cu fiecare an care trece, pentru că este corpul pentru care depune efort și are o relație bună cu el.

„Din punct de vedere estetic, corpul meu arăta mai bine când aveam 22, 23 de ani, dar nu mă bucuram de el pentru că eram ocupată să îl compar cu al altora”, a declarat Cindy Crawford.

Cindy Crawford, modelul de succes de acum trei decenii care încă face valuri

Frumoasă și inteligentă, cu o constituție atletică, ochi căprui și păr șaten, Cindy Crawford a fost în vogă la începutul anilor 2000. A devenit, atunci, cel mai bine plătit model și a făcut o avere din aparițiile pe care le-a avut pe podium și din numeroase reclame.

Viața ei n-a fost lipsită de greutăți. A provenit dintr-o familie din clasa de mijloc, părinții ei au divorțat când ea era doar un copil, iar fratele ei a murit de leucemie. A fost căsătorită cu actorul Richard Gere, din 1991 și până în 1995, timp în care a avut parte de multe controverse.

Cindy Crawford este mama supermodelului Kaia Gerber, iar fiica ei îi calcă acum cu brio pe urme.

Ultimele știri