Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cine a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut

Sunt frumoase, sexy și au cucerit o lume întreagă. Ele sunt femeile celebre care au dat tonul în materie de frumusețe, senzualitate și modă.

Marilyn Monroe

profimediaimages.ro

Dar fiecare a strălucit în vremea ei. Iar dacă ești curios să știi dacă ai venit pe lume într-o perioadă marcată de către una dintre aceste dive, vezi cine a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut!

Marilyn Monroe - 1950

Marilyn Monroe

Este una dintre cele mai cunoscute sex-simboluri ale anilor 1950-1960. Marilyn Monroe a schimbat întreaga perspectivă despre ideea de sexualitate. Actrița blondă nu a avut niciodată măsurile ideale 90-60-90, dar acest lucru nu a oprit-o să afișeze o atitudine încrezătoare și să pozeze în cele mai sexy ipostaze.

Brooke Shields - 1981

Brooke Shields

Brooke Shields a fost cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. Fiind adepta frumuseții naturale, Brooke Shields a dat moda sprâncenelor groase.

Elizabeth Taylor - 1963

Elizabeth Taylor

Cu frumusețea ei radiantă, Elizabeth Taylor făcea un rol principal strălucit în filmul ''Cleopatra'', în 1963. Viața ei este un scenariu de film. A divorțat de Richard Burton, ca mai apoi cei doi să se căsătorească din nou. Asta pe lângă celelalte 6 căsnicii.

Elizabeth Taylor i-a fost extrem de apropiată lui Michael Jackson. Cei doi au împărtășit o frumoasă prietenie.

Demi Moore - 1986

Demi Moore

Poate nu știai, dar Demi Moore și-a început cariera ca model, înainte să devină celebră pentru rolurile sale din filme. A primit multe roluri ''deocheate'' în filme precum ''Propunere indecentă'' sau ''Striptease'', iar fanii au putut să o admire de multe ori în lenjerie intimă.

Kate Moss - 1993

Kate Moss

Kate Moss a arătat întotdeauna impecabil. Întotdeauna a afișat un look fresh și a debordat de senzualitate cu fiecare apariție pe podium, acolo unde îi place cel mai mult să fie.

Pamela Anderson - 1994

Pamela Anderson

Pamela Anderson a stârnit fantezii în mintea bărbaților din întreaga lume. A poza pentru revistele dedicate bărbaților și a avut întotdeauna o atitudine de fată sexy și rea.Rolul său legendar din Baywatch nu poate fi uitat. Buclele blonde, formele voluptoase, buzele cărnoase și sprâncenele perfect pensate sunt elementele care o fac pe Pamela Anderson să fie femeia fatală.

Audrey Hepburn - 1953

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn nu mai are nevoie de introducere. Cu maxilarul său pronunțat, pielea impecabilă și sprâncenele groase, actrița britanică este un ''wanna be'' în materie de modă și frumusețe.

Vivien Leigh - 1952

Vivien Leigh

Vivien Leigh a fost și talentată și frumoasă. Este cunoscută pentru rolul din celebrul film ''Pe aripile vântului'' din 1939.

Brigitte Bardot - 1964

Brigitte Bardot

Recunoscută pentru frumusețea și sex-appeal-ul ei, franțuzoaica Brigitte Bardot este una dintre sex-simbolurile anilor '50-'60. Între divele internaționale din acea perioadă, a fost egalată doar de Marilyn Monroe.

Recomandari