Antena Căutare

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu și din ce își câștigă banii

Pe Mihai Trăistariu îl știe toată lumea pentru numeroasele participari la Eurovision, dar și pentru talentul său incontestabile, însă puțini sunt cei care i-au văzut fratele. Cu ce se ocupă Vasile Trăistariu și din ce își câștigă banii.

Pe Mihai Trăistariu îl știe toată lumea pentru numeroasele participari la Eurovision, dar și pentru talentul său incontestabile, însă puțini sunt cei care i-au văzut fratele. Cu ce se ocupă Vasile Trăistariu și din ce își câștigă banii.

Instagram/ Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu provine dintr-o familie de oameni iubitori de artă. Așa cum el este artist, iar muzica îi curge prin vene, fratele său se ocupă de un alt domeniu al artei.

De acolo îi ies bani frumoși și se bucură că poate trăi din talentul cu care a fost înzestrat. El și cu fratele său au o relație apropiată și se ajută reciproc.

Cu ce se ocupă fratele lui Mihai Trăistariu și din ce câștigă bani

Ei au devenit din ce în ce mai apropiați după ce părinții lor s-au stins din viață, moment în care se aveau doar unul pe altul, iar responsabilitățile vieții au venit asupra lor. Mihai Trăistariu și frații lui au rămas fără părinți la o vârstă fragedă.

Relația dintre Mihai Trăistariu și fratele său, pictorul Vasile Trăistariu, este una foarte bună de când acesta și-a ajutat fratele să-și deschidă afacerea și să-l promoveze pe rețelele de socializare.

Acel moment a fost unul greu pentru toți, însă cu susținere au reușit să treacă peste toate greutățile. Mihai Trăistariu și-a ajutat fratele să-și promoveze afacerea în mediul online șo să scoată de acolo bani.

Citește și: Ce avere fabuloasă avea Mihai Trăistariu, de fapt! Ce sumă încasa lunar: „Am un etaj de apartamente”

Vasile Trăistariu este pictor și a reușit prin intermediul mediului online să-și vândă tablourile și icoanele, iar Mihai Trăistariu a fost cel care l-a susținut o perioadă până a reușit să se pună pe picioare.

Pictorul Vasile Trăistariu a lucrat ca profesor de desen o perioadă, dar a renunțat la locul de muncă și a pus bazele noii sale afaceri cu tablouri la comandă. Mihai Trăistariu a fost cel care, având deja o comunitate și familiarizat cu mediul online, l-a susținut pe fratele său și cu bani o perioadă de timp. Artistul l-a ajutat pe fratele său, care locuiește în Piatra Neamț, cu chiria.

Citește și: Abia acum s-a aflat! Mihai Trăistariu a trecut prin momente grele: „M-a călcat ca un buldozer” | Video

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet. Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Tablourile lui Vasile Trăistariu sunt apreciate de extrem de mulți oameni,acesta fiind un pictor desăvârșit.

Mihai Trăistariu câștiga pânăa cum bani ca orice alt artist, din muzică, însă pandemia l-a pus la încercare pe cântăreț.

Citește și: Mihai Trăistariu a dat marea lovitură! Din ce câștigă acum sume uriașe de bani

"Pandemia pe toți ne-a necăjit într-o măsură mai mică sau mai mare, dar pe mine destul de mult pentru că am o școală de muzică în Constanța și mergea pe chirie și ”m-a pus naiba” în 2019 să îmi cumpăr o clădire, pe care am dat cu împrumut în bancă aproape 5 miliarde de lei. (…) M-am trezit cu o rată de 5000 de euro pe lună, pe care o dată cu pandemia nu am mai putut să o susțin și atunci singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală”, a explicat Mihai Trăistariu .

Coleen Rooney rupe tăcerea! Reacția incredibilă după ani de infidelități. Ce spune despre soțul ei... Andreea Marin, imaginea în care a apărut cu un decolteu impresionant. Cât de bine arată vedeta...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x