Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Cine este NOUL IUBIT al Mariei Constantin? Artista a făcut o declarație neașteptată: „A fost o aventura, de fapt! ”

Maria Constantin încearcă lucruri noi pe plan personal. După perioade întregi a fost implicată în scandaluri, frumoasa cântăreață de muzică populară a decis să plece în vacanță fără partener. Asta nu înseamnă că blonda nu are pe cineva special în viața ei.

„Am stat doar cateva zile pentru ca am fost singura si am zis sa nu ma plictisesc. A fost o aventura, de fapt! Am vrut sa experimentez si o vacanta de una singura. Voiam de mult timp sa fac asta. Cand mai mergi cu prietenii, trebuie sa iti faci programul si dupa ei.

Am fost singura in vacanta. Asta inseamna libertate. M-am simtit foarte bine, m-am regasit, mi-am facut ordine in ganduri, am ascultat muzica, m-am relaxat. Daca nici mafiotii nu m-au furat, nu ma mai fura nimeni. M-am dus singura pentru ca voiam sa vizitez Sicilia. Cea mai frumoasa destinatie: Sicilia. M-am decis cu trei zile inainte, am facut rezervarile si am plecat.

Nu stiu daca ma mai gandesc la nunta. Acum as spune nu, e totul prea recent, nu cred ca as putea face pasul asta acum. Dar la o relatie normal ca ma gandesc, e acolo cineva”, a declarat Maria Constantin.

Recomandari