Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Cleopatra Stratan, mesaj fierbinte pentru iubitul său, pe Instagram! Ce i-a transmis lui Edward Sanda: „Sâmbătă seara ne-ncingem ca vara”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, doi artiști care nu mai au nevoie de prezentare, trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Recent, cântăreața și-a uimit fanii de pe Instagram cu o dezvăluire complet neașteptată despre cel care i-a răpit inima.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac senzație pe Instagram

Anii au trecut și Cleopatra Stratan a renunțat să-l mai aștepte pe Ghiță la portiță. Artista care a cucerit inimile a milioane de români pe vremea când avea doar câțiva ani a devenit azi o tânără superbă cu trup de zeiță și voce de invidiat.

CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA, CUPLU ÎNDRĂGIT PE INSTAGRAM

Nu mică a fost surpriza fanilor atunci când au descoperit că aceasta este îndrăgostită până peste cap tot de un artist. Recent, ea și Edward Sanda și-au făcut publică relația și de atunci a început să curgă pe Instagram cu poze în ipostaze romantice și declarații de iubire desprinse parcă din cărțile de basme cu final fericit.

citește și: Edward Sanda a fost cerut în căsătorie. O iubește pe Cleopatra Stratan, dar a refuzat categoric

„TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!️La mulți ani, TOT-ul meu!💋🥰”, scria în urmă cu ceva timp Cleopatra Stratan, pe pagina sa de Instagram.

„Îți mulțumesc ca exiști in viața mea și ca îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc , cea mai frumoasa și specială fata din univers! "🤗🤗🤗❤️❤️❤️💋💋💋”, a fost reacția lui Edward Sanda către iubita sa.

citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. Artista visează la o familie: "Fetița noastră va purta hainele mele din clipul piesei Ghiță"

În prezent, cei doi se află la Chișinău, acolo unde pregătesc împreună un proiect muzical.

Timpul a trecut și se pare că cei doi sunt parcă și mai îndrăgostiți. Recent, Cleopatra Stratan a postat pe pagina sa de Instagram versuri de iubire dedicate partenerului său, Edward Sanda:

„Se spune că luni
Aduce minuni,
Doar dacă marți
Cu mine te-mparți
Ca miercuri să fie
O zi dintr-o mie
Iar ziua de joi
Va fi plină de noi
Căci ziua de vineri
E fără rețineri!
Și sâmbătă seara
Ne-ncingem ca vara
Iar duminică mai mult
O luăm de la-nceput! ❤️

#love @edwardsandaofficial”

Așa cum era de așteptat, postarea a făcut senzație printre fanii celor doi și a adunat instant mai bine de șaptesprezece mii de aprecieri.

Recomandari