Șoc în showbiz! Cocuța, plină de vânătăi! Bogdan Boantă și-a mușcat colega de braț! " Am stat și am îndurat" | Video

Cocuţa şi Boantă au fost faţă în faţă, la un test al sincerității. Cei doi coregrafi au vorbit deschis despre relația care există între ei, iar coregrafa a șocat pe toată lumea când și-a arătat brațul învinețit, chiar de colegul ei.

Toată lumea știe că Boantă și Cocuța au format o echipa în Asia Express, iar după ce au trecut prin numeroase probe în timpul concursului, cei doi și-au deschis împreună o sală de dans.DE atunci sunt de nedespărtit.

Surpriză în showbiz! Trupa "Alb Negru" s-a mărit! Cine sunt membri care se alătură formației lui Andrei Ștefănescu si Kamara

În prezent, deși s-a speculat ca ar fi împreuna, formând un cuplu, se pare că între cei doi există doar o prietenie sinceră, care uneori se confruntă, însă, și cu certuri și divergențe, dar de fiecare data cei doi se împacă.

Prezenți în platoul de la Antena Stars, cei doi au fost provocați unui test al sincerității, prin care erau testați, pentru a se afla cât de bine se cunosc ulul pe celălalt, după ani de zile de prietenie.

Întrebările incomode i-au luat prin surprindere pe Cocuța și Boantă, care au fost mult prea sinceri.

Cocuța, învinețită pe braț, de Bogdan Boantă

După ce au fost provocați la testul sincerității, Cocuței i-a scăpat "porumbelul", și spre surrprinderea tuturor a dezvăluit un lucru incredibil.

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

Vedeta și-a ridicat mâneca de la cămașă și a arătat întregii lumi brațul plin de vânătăi. De asemenea, a spus că Bogdan Boantă este cel care i-a lăsat urmele vinete de pe braț.

Vreți să vedeți? În premieră la televizor, Să știți ca e vara și afară e foarte cald si m-aș fi îmbrăcat cu ceva mult mai subțire, dar nu am putut, pentru că..." a explicat Cocuță, în direct, în timp ce și-a aratat vânătaia de pe braț, pe care i-a produs-o Bogdan Boantă.

Justificarea lui Boanta a venit imediat

Juratul X Factor Florin Ristei are planuri mari: "Sper să marchez o premieră mondială"

După divulgarea acestui lucru, Boantă a ținut să precizeze că a fost din dragoste, și a explicat cum s-a întâmplat, de fapt, incidentul.

"Deci, mâine în toate ziarele o sa apara: Boantă a batut-o pe Cocuța. Știi când ți-e foarte drag un om si vrei sa-l.... Am prins-o așa si în momentul ală și-a tras mâna și mi-a scăpat."

Cocuța a completat, din ce cauză a suporta mușcătura colegului sau.

Eram cu un copil de față și nu am vrut să-l sperii, și atunci am stat și am îndurat, a completat Cocuuța.

Care este, de fapt, relația dintre cei doi, urmăriți clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Ultimele știri