Copii care au devenit faimoși datorită frumuseții lor. Trăsăturile lor perfecte au impresionat o lume întreagă

Există mai mulți copii care au devenit faimoși datorită frumuseții lor. Ei au impresionat cu trăsăturile lor perfecte și se bucură de celebritate pentru că s-au născut cu o frumusețe aparte.

Copii care au devenit faimoși datorită frumuseții lor

Instagram/anastasya_averbukh_official

Chipurile acestor copii au fost admirate încă din primii ani de viață. Fie că sunt fetițe sau băieței, ei sunt deja simboluri în materie de frumusețe.

Care sunt copiii care au devenit faimoși în întreaga lume datorită frumuseții lor debordante

Anastasia Knyazeva, Rusia

Potrivit mamei Anastasiei, oamenii au fost atenți la aspectul neobișnuit al micuței încă de la naștere, în special la ochii ei albaștri. Fetița, în vârstă de 9 ani, colaborează cu mărci celebre de îmbrăcăminte pentru copii, iar fotografiile ei pot fi văzute pe panouri publicitare din multe orașe.

Pe Instagram, frumoasa Anastasia a atras un număr impresionant de fani, mai exact peste 2 milioane de oameni îi urmăresc activitatea în online.

William Franklyn-Miller, Marea Britanie

Acest băiat cu ochi albaștri născut în Marea Britanie a fost declarat cel mai frumos băiat de pe Instagram, conform brightside.me. Totul a început când cineva i-a postat pe Twitter, iar în câteva ore, băiețelul a devenit celebru în întreaga lume.

Acum William este model și își îndreaptă atenția și către industria filmului. În 2016, William Franklyn-Miller, în vârstă de 16 ani, a început să filmeze pentru serialul ''Medici''.

Jordyn Reinle, Statele Unite

Micuța Jordyn face în prezent primii pași în lumea modei, dar a reușit deja să colaboreze cu mărci americane importante, precum Simplicity Patterns, The Children's Place și Kidpik, potrivit brightside. În fotografiile postate pe Instagram, ochii săi albaștri și mari atrag cel mai mult atenția.

Laneya Grace, Statele Unite

Laneya Grace a moștenit frumusețea de la strămoșii săi spanioli, americani și filipinezi. Când avea 3 ani, mama ei era însărcinată cu al doilea copil. În acea perioadă, mama sa s-a decis să o ducă pe Laneya la o agenție de modele ca să o țină ocupată când va sosi bebelușul.

Fotografii au rămas impresionați de micuța cu ochi verzi, care și-a arătat de la început calitățile de model.Laneya, acum în vârstă de 16 ani, se laudă deja cu performanțe uriașe.

Ea are un contract cu Disney și numeroase colaborări cu fotografi celebri și case de modă la fel de cunoscute. De asemenea, frumoasa brunetă a apărut în videoclipul piesei ''Wake Me Up'' din repertoriul artistului Avicii, în 2013.

Colin and Kameron Scott, Statele Unite

După cum se poate vedea cu ochiul liber, Colin și Kameron Scott sunt gemeni. Cei doi băieți blonzi și extrem de chipeși au semnat cu o mică agenție de modele din California, Bensimon Models.

Anastasia Averbukh, Israel

Anastasia este extrem de populară în Israel, acolo unde oamenii îi spun că este cea mai frumoasă fată. Fetița în vârstă de 10 ani este fiica celebrului atlet Alexander Averbukh, în vârstă de 46 de ani. Ea a apărut deja în filme și colaborează cu mărci populare israeliene de îmbrăcăminte pentru copii.

Citește și: În copilarie Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume". Cat de fotogenic e chipul ei acum, la 19 ani

Ultimele știri