Cristina Ștefan, portret înduioșător de familie. Cum arată soția lui Denis Ștefan în luna a șaptea de sarcină

Cristina Ștefan mai are foarte puțin până când va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa brunetă petrece ultima vară în formula de 3, cu soțul și fiica ei.

Cristina Ștefan este în săptămâna 29 de sarcină

Instagram

Cristina Ștefan a publicat o imagine din vacanță, de la malul mării, în care apare cu zâmbetul până la urechi, alături de soțul și fiica ei. „Ultimul an în formula de 3! Voi vă dați seama când o să apară soțul cu 3 fete superbe la plajă??? Abia aștept să refacem poza! Nebunie ce o sa fie!”, a scris Cristina Ștefan în dreptul imaginii.

Soția actorului Denis Ștefan este activă pe rețelele sociale și își ține la curent fanii cu privire la evoluția sarcinii. De altfel, dansatoarea a publicat imagini cu burtica de gravidă în fiecare săptămână. Acum bruneta este în săptămâna 29.

În imaginea publicată pe Internet Cristina Ștefan apare în costum de baie, iar soțul său apare ținând-o pe micuța Delia în brațe: „Superbă familie!”,„Sunteți minunați”, „Sunteți foarte frumoși! Să fiți mereu fericiți”, au scris fanii în dreptul fotografiei de familie.

Cum au anunțat Cristina și Denis Ștefan că vor deveni părinți pentru a doua oară

Cristina și Denis Ștefan au dat vestea că vor deveni pentru a doua oară părinți pe rețelele sociale, spre încântarea fnailor. Frumoasa brunetă a postat pe Instagram o fotografie înduioșătoare de familie pentru anunțul celei de-a doua sarcini. Soția actorului Denis Ștefan le-a spus fanilor că nu este preocupată de kilograme, ci de un echilibru între alimentație și mișcare, pentru sănătatea ei și a bebelușului din burtică.

Citește și: Denis Ștefan, de la unul dintre cei mai curtați actori, la dresor de cai

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a două oară!”, a scris Cristina Ștefan în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei, de soțul ei și de un cal, animalul de care Denis Ștefan este profund îndrăgostit.

Citește și: Denis Ștefan, imaginea înduioșătoare din copilărie. Cum arăta actorul în primii ani de școală

Cine este actorul Denis Ștefan

Denis Ștefan s-a născut pe data de 15 august 1976, la Ploiești, Județul Prahova. Acesta a fost pasionat încă din copilărie de lumea filmului și treptat a devenit unul dintre cei mai sexy actori de telenovele de la noi din țară. Acesta a jucat în seriale, precum: Regina, Inimă de țigan, Daria, iubirea mea, Iubire și onoare, Păcală se întoarce, Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse, Aniela și Prizoniera.

În prezent, actorul este căsătorit cu o femeie superbă și au trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fată minunată, care în urmă cu câteva luni a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani.

Citește și: Ce mai face Denis Ștefan, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codruț în serialul "Inimă de țigan". Cât de mult s-a schimbat

Denis Ștefan (44 de ani) și Cristina ( 29 de ani) s-au căsătorit în 2013 și au o fiică împreună, iar Sofia seamănă izbitor cu tatăl ei. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, deși diferența de vârsta dintre cei doi este de 15 ani.

Ultimele știri