Căutare Live

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Ce anunț a făcut pe rețelele sociale despre starea sa de sănătate

Lidia Buble se confruntă cu mici probleme de sănătate în ultima perioadă. Artista trece prin momente dificile alături de cățelul său, care are nevoie de supravegherea medicilor veterinari. Iată ce dezvăluiri a făcut pe Internet.

Lidia Buble se confruntă cu mici probleme de sănătate în ultima perioadă

Instagram

Lidia Buble a revenit în mediul online în urmă cu câteva săptămâni, după ce a luat o pauză destul de lungă de la a posta pe rețelele sociale. Artista a început să devină la fel de activă și să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa.

La scurt timp de la schimbarea de look, vedeta vine cu o nouă veste pentru internauții. Se pare că aceasta trece printr-o perioadă mai dificilă, fiind pusă în situații neașteptate. Cântăreața a povestit totul despre starea sa de sănătate, dar și despre momentele grele prin care trece animăluțul său de companiei prin intermediul unor InsaStory.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble și cățelul său

Artista nu s-a mai putut abține și s-a decis să le spună urmăritorilor de pe Instagram cu ce probleme se confruntă. Lidia Buble a dezvăluit, fără ezitare, faptul că se confruntă cu o răceală destul de agresivă.

Mai mult decât atât, vedeta a menționant că problemele se țin lanț de ia, motiv pentru care s-a decis să spună că animăluțul său de companie se află sub supravegherea medicilor veterniari, fiind destul de bolnav.

„Sunt foarte răcită. Am rezistat toată iarna la frigul ala nemernic și acum, când este cald afară, ce credeți, am răcit, sunt copză. Și ce credeți, voiam să-l plimb pe Bubbly, dar și el este avariat. (....) Suntem avariați amândoi.”, le-a mărturisit Lidia Buble fanilor de pe contul de Instagram.

Citește și: Când o vor năși Elwira și Mihai Petre pe Lidia Buble. Ce doi i-au făcut o „promisiune” la Asia Express - Drumul Împăraților

„Eu când mă simt rău, nu pot să mănânc nimic. Singura chestie pe care pot să o mănânc sunt jeleurile. Nu știu și nu mă întrebați de ce. (...) Mai e și treaba cu Bubbly, nu știu ce are, de o săptămână de zile merg cu el prin spitale. Astăzi l-am internat din nou, până mâine încerc să aflu ce are... face niște spasme și niște crize super urâte”, a mai adăugat ea.

Anunțul făcut de Lidia Buble i-a îngrijorat pe fanii săi, motiv pentru care a primit o mulțime de mesaje de încurajare.

„Este groaznic. Știu că sunt vreo două viroze în momentul de față, care mișună printre noi. Aveți mare grijă, nu vă lăsați înșelați de vremea asta frumoasă de afară, că vedeți soare și vă tentează să ieșiți îmbăcați cu mai puține haine. Așa că, îmbrăcați-vă și protejați-vă, că acum este cel mai periculos să răciți. Fix acum, în perioada asta! Vă urez multă sănătate tuturor și să ne auzim cu bine”, a mai spus Lidia Buble, vizibil răcită.

De ce a lipsit Lidia Buble de pe rețelele sociale

Artista a luat pe toată lumea prin surprindere după ce și-a șters toate pozele de pe rețelele sociale. La începutul lunii martie, Lidia Buble a reveni în mediul online cu o schimbare radicală de look, dar și cu o piesă senzaținală.

Între timp, vedeta s-a decis să își lămurească fanii și să dezvăluie care este motivul pentru care a lipsit două săptămâni de pe platformele sociale.

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble atunci când fanii au întrebat-o dacă are un nou iubit. Vedeta i-a surprins pe urmăritorii săi

“La nivel psihic mă simțeam foarte obosită și mi-a prins foarte bine această pauză în care efectiv am stat eu cu mine, mi-am făcut între timp această schimbare de look care sper să vă placă”, a spus ea pe contul de Instagram.

Oana Zăvoranu vrea să candideze la alegerile prezidențiale. Mesajul neașteptat al vedetei: „Sunt hotărâtă. Nu e o glumă”... Fostul partener de trupă al Deliei, Nick, și-a lansat piesa „Vino înapoi” alături de Bibi. Cum sună melodie reeditată fă...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x