Căutare Live

Când o vor năși Elwira și Mihai Petre pe Lidia Buble. Ce doi i-au făcut o „promisiune” la Asia Express - Drumul Împăraților

Elwira și Mihai Petre au legat o relație strânsă de prietenie cu surorile Buble în sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Mai mult decât atât, cei doi i-au „promis” Lidiei Buble că îi vor fi nași la cununia civilă.

Elwira și Mihai Petre au legat o relație strânsă de prietenie cu surorile Buble în sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

Antena 1

Sezonul 4 din Asia Express a fost o adevărată experiență pentru vedetele care și-au dorit să își depășească limitele fizice și psihice. Concurenții au avut parte de cele mai mari provocări, de situații imprevizibile și de momente frumoase.

Cei mai mulți dintre participanți au părăsit competiția cu zâmbetul pe buze și bucuroși că au făcut parte din cel mai dur reality show. De asemenea, vedetele au legat noi prietenii pe Drumul Împăraților, precum cea dintre familia Petre și surorile Buble.

Citește și: Asia Express, 24 noiembrie 2021. Lidia Buble, în rochie de mireasă pe Drumul Împăraților. Ce a dezvăluit artista

Deși au fost rivali în cadrul concursului din Asia Express, Elwira și Mihai Petre s-au înțeles foarte bine cu Lidia Buble și sora ei, Estera. Spre surprindere telespectatorilor, cei doi coregrafi s-au oferit să fie nași artistei la cununia civilă, propunerea fiind rapid acceptată de Lidia Buble.

Își doresc Elwira și Mihai Petre să o nășească pe Lidia Buble

La aproximativ un an de la filmările sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, Elwira și Mihai Petre susțin că își doresc, în continuare, să o nășească pe Lidia Buble, însă așteaptă să își găsească alesul.

„Da, normal, oricând vine Lidia la noi cu candidatul pe care o să îl aprobe şi naşul, normal că suntem martori la căsnicie”, a declarat soția dansatorului, vizibil entuziasmată și sigură pe ea, conform tvmania.ro.

„În Asia Express, Lidia avea rochia de mireasă pregătită și i-am spus că dacă își găsește alesul acolo, voi fi nașul ei. Eu încă sunt pregătit, însă ea nu a dat niciun semn încă în acest sens, așa că ce pot face eu este să îi țin pumnii în continuare”, a mai completat-o Mihai Petre.

Ciește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Concurenții au „cerșit” like-uri pe stradă. Cum l-a „enervat” Lidia Buble pe Mihai Petre la probă

Totodată, Lidia Buble trebuie să știe că Mihai Petre abia așteaptă să o nășească, motiv pentru care artista ar trebui să se grăbească în căutarea sufletului său pereche.

Care este secretul căsniciei lui Mihai Petre cu Elwira

Elwira și Mihai Petre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate. Cei doi se bucură de o căsnicie fericită de aproximativ 14 ani și se iubesc mai mult pe zi ce trece.

Oamenii s-au întrebat întotdeauna cum de au reușit să treacă peste cele mai dificile impasuri împreună, motiv pentru care dansatorii s-au decis să spună secretul unei familii fericite și împlinite.

„Nu cred că sunt în măsură să emit vreo rețetă pentru că fiecare cuplu este diferit, însă dacă ar fi să găsesc un numitor comun, cred că acesta ar fi dragostea, comunicarea și respectul față de persoana iubită și față de de perspectiva pe care aceasta o are. Acestea cred că ar fi aspectele esențiale de care ar trebui să țină cont un cuplu care se vrea a fi trainic”, a mărturisit Mihai Petre, conform sursei citate mai sus.

„Nu există nicio reţetă pentru o căsnicie perfectă. Fiecare cuplu are propria lui reţetă, pentru că noi oamenii suntem diferiţi. Cred că cel mai mult contează să avem răbdare cu persoana de lângă noi şi să ne inţelegem unul pe celălalt”, a mai adăugat Elwira.

Pe Elwira și Mihai Petre îi puteți vedea, în continuare, la pupitrul juriului de la Dancing on Ice - Vis în doi, în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Andreea Marin, "Zâna Surprizelor", nu mai arată așa cum toți o știu. Ce schimbare de look și-a făcut îndrăgita... Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce a fost filmat în timp ce și-a dat pantalonii jos, în stradă: „Aș vrea să-mi cer i...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x