Câți copii are Cristi Borcea, de fapt! Dezvăluire neașteptată făcută de milionar: „Am patru copii concepuți în detenție”

Cristi Borcea a acordat recent un interviu în care a prezentat detalii neașteptate despre anii petrecuți în închisoare. Acesta a fost și momentul în care mulți au dorit să afle câți copii are milionarul, de fapt.

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri incredibile! Câți copii are, de fapt

Nu mai este un lucru nou faptul că celebrul Cristi Borcea a devenit subiect de glume pentru români, din cauza numărului de copii pe care acesta îl are cu fostele, dar și cu actuala soție, Valentina Pelinel.â

CÂȚI COPII ARE CRISTI BORCEA, DE FAPT

Cristi Borcea a petrecut cinci ani în închisoare, unde a ajuns pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului, precum și fals în acte și înșelăciune.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea, la un pas de sinucidere, în închisoare! Giovanni i-a dat o palmă și l-a salvat: „Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii”

După ce a ieșit din închisoare, mulți s-au întrebat cum au fost concepuți ultimii copii, dacă acesta era închis.

„Da, am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a povestit ex-investitorul lui Dinamo, pentru gsp.ro.

Fostul acționar la Dinamo a mai dezvăluit că anul trecut a reușit să își adune toți copiii și să petreacă timp alături de el, însă mai greu i-a fost cu cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, dat fiind că locuiesc în SUA.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea nu și-a lăsat fiul să susțină Bacalaureatul, deși tânărul are deja 23 de ani! Care este motivul!

"Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a mai spus ex-dinamovistul.

Cristi Borcea, fostul acționar Dinamo, a mărturisit câți copii are, de fapt. „Am nouă copii. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a spus Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri