Amanda Seyfried si Justin Long, cel mai nou cuplu de la Hollywood!

Dupa cum era de asteptat, dat fiind ca in ultima perioada cei doi actori au petrecut mult timp impreuna, Amanda Seyfried si Justin Long formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Acestia au recunoscut oficial ca au o relatie

Desi zvonurile privind o relatie a celor doi au aparut acum cateva saptamani, ambii au pastrat secretul relatiei pana in urma cu cateva zile. "Justin nu vorbeste despre relatiile sale, asa ca nu stiu exact cum s-au intalnit, dar se cunosc de mai mult timp, de cand fiecare se intalnea cu altcineva. Recent au inceput sa iasa impreuna mai mult, ambii sunt ocupati, dar uite unde s-a ajuns", a declarat o sursa pentru Us Weekly magazine.

In varsta de 27 de ani, Amanda Seyfried a cunoscut celebritatea odata cu lansarea filmului "Letters to Juliet" din 2010, in care a interpretat rolul principal, alaturi de Christopher Egan. In 2012, frumoasa blonda a aparut in filmul "Les Miserables" (Mizerabilii), in care a interpretat-o pe Cosette, in timp ce Justin Long a jucat in numeroase comedii, printre care "The Break-Up" (2006), "Just Add Water" (2008)", "He's Just Not That into You" (2009).

Foto: Hepta


Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri