Cum arată azi protagoniștii din Terra Nostra, Matteo și Giuliana. Ana Arosio și Thiago Lacerda, așa cum puțini i-au văzut

Terra Nostra a fost una dintre cele mai îndrăgite telenovele braziliene din toate timpurile și i-a transformat pe actorii săi în celebrități renumite în toată lumea. Puțini știu, însă, ce fac acum actorii din spatele protagoniștilor Matteo și Giuliana.

Cum arată azi protagoniștii din Terra Nostra, Matteo și Giuliana

Povestea din Terra Nostra prezenta viața din Brazilia la începutul secolului 19, imediat după ce sclavii au fost eliberați și plantațiile de cafea aveau nevoie de muncitori, ceea ce a încurajat mulți imigranți din Italia să se angajeze acolo.

În afară de România și Brazilia, telenovela a ajuns și pe televizoarele din Tahiti, Russia, Grecia, canada, SUA și multe altele.

Ce face și cum arată acum Ana Paula Arosio, care a jucat-o pe Giuliana Splendore în Terra Nostra

Ana Paula Arosio, născută în anul 1975, a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat rolul Giulianei Splendore, ce se îndrăgostește de Matteo Battistella, un alt imigrant, în drumul spre Brazilia. O dată ajunși acolo, cei doi se despart, în ciuda dragostei dintre ei.

Citește și: În trecut, Jade din Clona era considerată una dintre cele mai sexy actrițe. Cum arată în prezent corpul Giovannei Antonelli

Arosio e una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din Brazilia, cu numeroase proiecte de succes în afară de Terra Nostra, precum Os Normais, Esperança și Páginas da Vida, plus filme precum Anita e Garibaldi.

Ea s-a căsătorit cu Henrique Pinheiro în 2010 și locuiește în Elveția din 2015.

Ce face și cum arată acum Thiago Ribeiro Lacerda, care l-a jucat pe Matteo Battistella în Terra Nostra

Thiago Ribeiro Lacerda, născut în 1978, a cucerit fane din întreaga lume cu rolul lui Matteo din telenovela Terra Nostra.

Dincolo de serialul pentru care e cunoscut la nivel internațional, Lacerda a avut numeroase alte proiecte artistice, printre care și animații cunoscute, pentru care și-a împrumutat vocea, precum Sinbad: Legend of the Seven Seas, The Book of Life și The Jungle Book, din 2016.

El s-a căsătorit cu Vanessa Loes în 2001, alături de care are 3 copii - un fiu pe nume Gael și fetele Cora și Pilar.

Citește și: Natalia Oreiro, apariție incendiară cu o mască neobișnuită. Cum arată accesoriul care a atras atenția a peste 100.000 de oameni

Deși au trecut ani de zile de când au apărut în telenovela Terra Nostra, drept protagoniștii Giuliana și Matteo, Thiago Ribeiro Lacerda și Ana Paula Arosio continuă să îți încânte fanii pe rețelele de socializare.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri